7 destinaţii exotice şi de ce să le alegi

7 destinaţii exotice şi de ce să le alegi
 
 

Atunci când vine vorba despre destinaţii exotice, deja te poţi vedea stând pe o plajă pustie la soare în faţa mării turcoaz, nu-i aşa? Parcă nu mai ai nevoie de niciun motiv să alegi un astfel de loc, doar de zile de concediu şi de vară. Îţi propun 7 destinaţii exotice şi îţi spun şi de ce ar trebui să le alegi!

Ubud, Bali

Alege o vacanţă în Ubud pentru: Puri Saren Agung, locul în care a trăit ultimul conducător al Ubud şi care îţi va dezvălui luxul insulelor exotice.

Ubud, Bali

Hawaii

Alege o vacanţă în Hawaii pentru: plaje întinse, farmecul filmelor americane, vulcani activi, lecţii de surf de la maeştrii locali.

Hawaii

Cook Islands

Alege o vacanţă în Cook Islands pentru: 15 insluliţe răspândite între Hawaii şi Noua Zeelandă, fiecare cu o viaţă proprie în inima oceanului albastru.

Cook Islands

Noua Caledonie

Alege o vacanţă în Noua Caledonie pentru: vacanţe 2-în-1, adică oraşe moderne înconjurate de vegetaţia sălbatică a insulei.

Noua Caledonie

Fiji

Alege o vacanţă în Fiji pentru: peste 300 insule de explorat, unele locuite , altele pur şi simplu pustii, dintre care se remarcă frumoasele insule vulcanice Mamanucas.

Fiji

Tahiti

Alege o vacanţă în Tahiti pentru: 118 insule, 5 arhipelaguri, ape de smarald şi plaje cu nisip alb.

Tahiti

Tasmania, Australia

Alege o vacanţă în Tasmania pentru: Situri de Patrimoniu Mondial UNESCO, Parcul Naţional Cradle Mountain, scubadiving în locuri nemaipomenite.

Tanzania, Australia

Tu în care dintre aceste destinaţii exotice ai vrea să petreci următoarea vacanţă?

    

Visează la vară alături de noi şi citeşte şi despre piscine unde poţi să uiţi de tine şi 8 plaje cu apă cristalină unde ai putea să evadezi la vară!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers