7 bloguri de călătorii pe care să le urmăreşti în 2015

7 bloguri de călătorii pe care să le urmăreşti în 2015
 
 

Pentru vacanţele tale, întotdeauna te orientezi spre surse de informare online în primul rând. Cauţi o destinaţie, un loc de cazare, unde să mănânci şi ce să vizitezi. Toate acestea le găseşti extrem de uşor pe site-urile de booking sau pe cele cu ghiduri de călătorie, însă, în definitiv, părerile celor care au fost deja acolo sunt cele mai importante. Afli detalii de la faţa locului şi ştii exact ce merită văzut şi făcut... şi ce nu! Laughing

Jungles in Paris

Jungles in Paris

Jungles in Paris este un jurnal de călătorie online compus de doi fraţi, Oliver şi Darrell Hartman, din poveşti, fotografii impresionante şi video-uri deosebite. Articolele lor se bucură de scurte filme ce spun de fiecare dată o poveste inspiraţională, fascinantă despre un anumit loc, despre o tradiţie sau despre fenomene ale naturii.

12hrs

12hrs

12hrs este un proiect cât se poate de interesant. Dedicat celor care trăiesc în ritmul modern, accelerat al vieţii, blogul îţi aduce în faţă oraşe din lume bătute în 12 ore. Afli rapid tot ce poţi face mai interesant într-un oraş şi poţi încerca şi tu provocarea rapidă. Ghidul este ideal pentru cei care vor să călătorească în mai multe locaţii într-o vacanţă sau celor care au puţin timp liber în timpul călătoriilor de afaceri.

The Traveling Light

The Traveling Light

The Traveling Light este un blog de călătorie adorabil, în care, alături de autoarea blogului, Katie, vei descoperi locuri ascunse din cele mai diverse locaţii din lume. Din Bali şi Hoi An, până în capitalele europene, în fiecare loc poţi găsi o metodă unică de a te bucura de o vacanţă cu totul altfel.

Eat this Poem

Eat this Poem

Eat this Poem este un blog de călătorie dedicat pasionaţilor de literatură şi mâncare. Laughing Nicole Gulotta şi scriitorii locali din zonele în care ajunge compun împreună articole deosebite despre cele mai frumoase librării şi biblioteci, dar şi despre cafenele şi restaurante, pe care turistul cititor le poate descopri în următoarele sale vacanţe.

Sidetracked

Sidetracked

Sidetracked este un blog de călătorii care te va atrage prin imaginile sale puternice. Fotografiile de înaltă calitate captează perfect momentele descrise, astfel încât cititorii să afle rapid povestea, fie că este vorba despre un eveniment, un interviu, un ghid local sau chiar sfaturi pentru călătorii perfecte.

Melting Butter

Melting Butter

Melting Butter este o sursă ideală de informare pentru cei care doresc să descopere locuri noi în destinaţii pe care le-au explorat deja şi nu numai. Dacă vrei să treci dincolo de cele mai importante atracţii turistice şi să surprinzi esenţa unui loc, atunci de aici vei afla despre galerii de artă, cafenele deosebite, restaurante şi magazine.

Feather and Flip

Feather and Flip

Feather and Flip este un blog de citit pentru cei care călătoresc în familie. De la review-uri de hotel, itinerarii şi trasee din diverse destinaţii, până la simple sfaturi legate de călătoriile cu cei mici, toate completează cu succes acest ghid online dedicat familiilor pasionate de travel.

Ce alte bloguri de călătorii ai mai adăuga listei noastre?

     

Vrei mai multe sfaturi de vacanţă? Citeşte şi despre: 10 cele mai folosite aplicaţii de travel în 2014 şi 5 siteuri de travel speciale în 2014!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers