60+ locuri incredibile din lume – partea 4 – GALERIE FOTO

60+ locuri incredibile din lume – partea 4 – GALERIE FOTO
 
 
 

Suntem mereu în căutare de destinaţii incredibile pentru vacanţele noastre sau pur şi simplu pentru fotografii deosebite!

Am ajuns şi la ultima parte a locurilor incredibile din lume şi sigur mai sunt multe altele pe care nu am ajuns să vi le prezint! În această galerie foto, m-am orientat spre locuri pline de culoare, spre locuri unde mâna omului a construit imagini impresionante sau spre locuri unde natura ne-a demonstrat că are şi ea un fel de Photoshop, pe care îl mânuieşte abil pentru a crea peisaje spectaculoase!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Cel mai bun exemplu în acest caz? Lacul roz din Australia:

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

 Locuri incredibile din lume

    

Vezi şi partea 1, partea 2 şi partea 3 a celor 60+ locuri incredibile din lume!

Locuri incredibile din lume

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers