60+ locuri incredibile din lume – partea 1 – GALERIE FOTO

60+ locuri incredibile din lume – partea 1 – GALERIE FOTO
 
 
 

Suntem mereu în căutare de destinaţii incredibile pentru vacanţele noastre sau pur şi simplu pentru fotografii deosebite!

Pentru că ne plac peisajele frumoase, oraşele pline de viaţă, monumentele istorice şi culturale şi câte şi mai câte, am decis să adun laolaltă 60+ locuri incredibile din lume. În galeriile foto pe care ţi le voi aduce în faţă, îţi voi arăta unele dintre cele mai spectaculoase destinaţii ascunse pe acest pământ, care te vor face cu siguranţă să vrei să călătoreşti şi mai mult. Chiar dacă nu am apuca să le bifăm pe toate pe lista noastră de vacanţe în locuri incredibile, este bine de ştiut că există şi poate într-o zi vom ajunge să le vedem! Laughing

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Şi pentru că îmi stă gândul numai la vacanţa de vară de pe acum, eu aş vrea aici: 

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Locuri incredibile din lume

Locuri incredibile din lume

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers