6 sfaturi utile pentru cei cu frică de zbor

6 sfaturi utile pentru cei cu frică de zbor
 
 

În ziua de azi comoditatea şi tehnologia guvernează multe dintre soluţiile pentru călătoriile noastre. De la vacanţe, la călătorii de afaceri, să ajungi acolo unde trebuie repede şi bine este unul dintre cele mai importante aspecte. Cu siguranţă nu vrei să călătoreşti peste noapte cu trenul sau cu autocarul, pentru că oboseala ar fi peste măsură, nu poţi călători cu maşina pe distanţe foarte lungi şi aşa mai departe. Sunt tot felul de impedimente, atunci când vorbim despre mijloacele de transport pe care le putem alege în vacanţe... frica de zbor este una dintre cele mai copleşitoare, mai ales că stă în calea utilizării celui mai rapid mijloc de transport pentru vacanţa ta.

Ţi-am pregătit aşadar o listă de sfaturi, care să te ajute să-ţi tratezi teama de zbor. Trage aer în piept, ne pregătim pentru decolare. Cool

#1 Optează pentru un loc în faţă

Dacă ai posibilitatea, alege un loc în faţa avionului. Turbulenţele se simt mai puţin aici.

#2 Cel mai sigur mijloc de transport

Avionul este cel mai sigur mijloc de transort. Oricât ar părea de greu de crezut, la aşa o altitudine şi aşa o viteză, din punct de vedere statistic cele mai multe accidente au loc pe şosele, nu în aer.

#3 Nu te agita

E una să-ţi fie frică de zbor şi alta să-ţi alimentezi frica cu un strop considerabil de agitaţie. Aşadar, nu consuma alcool sau cafea în exces înainte de zbor. Acestea nu te vor calma şi nu te vor ajuta să te relaxezi. Bea apă. Laughing

#4 Ascultă muzică

Zgomotul produs în timpul zborului are darul de a te alarma. Blochează-l cu muzica ta preferată şi nu vei mai avea nicio problemă.

#5 Ocupă-ţi timpul

Nu lăsa timpul de zbor să treacă fără să-ţi ocupi mintea cu ceva. Citeşte o carte, joacă-te, găseşte ceva care să-ţi capteze atenţia... şi uite că nici nu ai plecat bine parcă şi ai şi ajuns deja. Smile

#6 Confortul personal

Cel mai important aspect este să te simţi confortabil. Altfel nu te vei putea relaxa şi nu vei dori să fii "pasagerul ăla crispat" întregul zbor. Ia de acasă obiecte care te fac să te simţi bine, precum o pătură sau o pernă, care te ajută să te relaxezi şi să te simţi în largul tău.

Cum a fost prima dată când ai zburat cu avionul? Spune-ne într-un comentariu mai jos.

   

Citeşte şi: cum să rezişti unui zbor lung şi 6 reguli de supravieţuire în aeroport.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers