6 sfaturi pentru sănătate în călătoriile tale

6 sfaturi pentru sănătate în călătoriile tale
 
 
 

Indiferent de stilul de viaţă pe care îl adopţi sau pe care nu îl adopţi, ci pur şi simplu îl ai, în vacanţă trebuie să ai mai multă grijă de tine. Fiind departe de casă, ai musai nevoie de o asigurare de călătorie. Nu costă foarte mult şi îţi asigură accesul la serviciile medicale din ţara în care urmează să călătoreşti în cazul în care se întâmplă ceva. În afară de această asigurare, iată şi propunerile noastre pentru a te menţine sănătos în vacanţă:

#1 Ai grijă ce mănânci

Este normal ca atunci când mergi în vacanţă să te bucuri de mâncărurile locale specifice, de mâncarea de pe stradă, dar şi de cea din restaurante. Cu siguranţă nu vei găti mai nimic, decât în cazuri speciale. Prin urmare, trebuie să fii atent la ceea ce mănânci. Adaugă în meniul zilnic fructe proaspete, evită fast food-urile şi bea multă apă.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

#2 Dormi suficient

Vacanţele sunt făcute pentru a petrece cât mai mult timp pe plajă, pe munte, prin oraş etc. Ai multe de văzut şi de încercat şi pentru asta trebuie să fii odihnit. Alege un somn bun de 8 ore şi ai mai multă energie pentru noi locuri.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

#3 Puţină mişcare nu strică

Vacanta cu bicicleta

Eşti în vacanţă ştim... dar nu strică să faci puţină mişcare. Jogging pe plajă dimineaţa, un drum cu bicicleta sau câteva exerciţii în camera de hotel înainte de culcare te vor ajuta să te menţii în formă.

#4 Ia cu tine obiectele preferate pentru mişcare

Role sau bicicletă, gantere sau coardă, câte şi mai câte obiecte numai bune pentru a-ţi stimula cheful de activitate oriunde te-ai afla în lume. Dacă tot le-ai luat cu tine, cu siguranţă nu vor rămâne nefolosite.

#5 Alege gustări sănătoase

Gustari sanatoase

Urmează o zi plină de aventură sau una de relaxare? Ia cu tine gustări sănătoase. Alege mere, banane sau fructe de sezon în locul snacksurilor şi al ciocolatei.

#6 Descoperă locuri noi la pas

Pe cât posibil, alege să mergi pe jos. Dacă timpul şi mediul îţi permite să mergi pe jos, nu rata ocazia. Vei face mişcare mai multă, vei dormi mai bine şi poţi descoperi şi alte locuri minunate de vacanţă pe drumul până la destinaţia aleasă.

Tu cum îţi menţii sănătatea în vacanţă?

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.