6 playlist-uri cu muzică de călătorie, perfecte pentru vacanța ta

6 playlist-uri cu muzică de călătorie, perfecte pentru vacanța ta
 
 

Muzica și călătoriile merg mână în mână. Astfel, pentru ca vacanțele tale să aibă cele mai frumoase coloane sonore îți propunem câteva playlist-uri cu muzică de călătorie.

Playlist pentru vacanță la munte

Indiferent că e vorba de o vacanța la schi, unde ai de gând să cucerești toate pârtiile care îți ies în cale, sau de o vacanță plină cu drumeții, unde o iei la pas spre vârfurile celor mai frumoși munți, merită să ai în căști melodii bune. Echipa Ghiduri-turistice.info ți-a pregătit un playlist pentru vacanța la munte. Iată ce îți propunem:

Playlist pentru vacanța la mare

Nimic nu se compară cu zilele de relaxare pe plajă, cu o băutură răcoritoare lângă tine, o carte bună și, desigur, un playlist pentru vacanța la mare. Iată ce-ți propunem:

Playlist pentru călătoriile cu mașina

Dacă ai plecat la drum cu automobilul și ai în fața câteva ore bune de condus, atunci ai neapărat nevoie de o coloană sonoră pe măsură. Iată câteva propuneri pentru un playlist pentru călătoriile cu mașina:

Playlist pentru city break-uri

Ai în plan să vizitezi cele mai frumoase orașe din lume, să le descoperi șarmul plimbându-te ore în șir pe străduțele din centrele vechi sau pe bulevardele imense? Atunci ai nevoie de un playlist cu muzică de călătorie creat special pentru această ocazie. Iată câteva sugestii:

Playlist pentru călătoriile cu avionul

Dacă ai de călătorit cu avionul poți face timpul să treacă mult mai frumos cu ajutorul muzicii. Ți-am pregătit un playlist care te va face să te simți excelent la înălțime.

Playlist pentru când te întorci acasă

Indiferent că ești la mare, la multe sau în centrul unei metropole, inevitabil la un moment dat ți se va face dor de casă. Astfel, ți-am pregătit un playlist cu muzică de călătorie, numai bun pentru când te întorci din vacanță.  

Tu ce melodii asculți când călătorești? Cool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers