6 locuri unde să te muţi un an pe bani puţini

6 locuri unde să te muţi un an pe bani puţini
 
 

Stilul nostru de viaţă tot mai alert şi mai plin de stres, poluare şi câte şi mai câte ne determină de multe ori să spunem că am fugi în lume... şi de ce nu am face totuşi acest pas? Surprinzător sau nu, sunt multe locuri ieftine în care te poţi muta, chiar şi numai pentru un an de zile, unde îţi poţi asigura un trai decent, dar te poţi bucura în acelaţi timp de unele dintre cele mai spectaculoase peisaje. Iată aşadar 6 locuri în care să te muţi pentru 1 an, atunci când vrei să fugi de tot, dar nu ai un buget prea consistent...

Nicaragua

Cu 150 dolari îţi vei găsi o locuinţă perfectă în Nicaragua, iar restul necesităţilor nu-ţi vor afecta bugetul, deoarece un abonament de autobuz costă 10 dolari, iar unul la sală 30. După ce ai terminat cu cheltuielile te poţi bucura în voie de peisajele naturale incredibile, de plaje, stânci şi vegetaţie impresionantă.

Nicaragua

India

Să locuieşti în inima uneia dintre cele mai vechi civilizaţii ale lumii e ceva şi nu e scump. La 150 dolari chiria, India este o ţară accesibilă, dar care îţi va oferi la schimb numeroase experienţe culturale, gastronomice şi spirituale de nepreţuit.

India

Malaezia

La puţin peste 200 dolari pe lună, Malaezia este un paradis exotic accesibil. Căsuţe suspendate pe apă, 210 specii mamifere, ape turcoaz, 620 specii de păsări, plaje întinse, toate acestea compun destinaţia de vacanţă de vis pentru unii, destinaţia pentru o nouă casă pentru alţii. Cool

Malaezia

Vietnam

O destinaţie renumită în întreaga lume pentru simplitatea traiului, Vietnamul îţi cere 300 dolari chirie pentru peisaje de vis, mâncăruri delicioase, vegetaţie impresionantă şi oameni primitori. Deci, ce mai aştepţi?

Vietnam

Thailanda

Vegetaţie luxuriantă, insule cu plaje întinse şi linişte... ce îţi poţi dori mai mult într-o escapadă? Posibilitatea de a rămâne acolo? Ei bine, Thailanda îţi oferă toate astea, dar şi mâncare delicioasă, sporturi acvatice şi o cultură religioasă incredibilă. În plus, chiria este de 300 dolari.

Thailanda

Guatemala

Dacă vrei să locuieşti în mijlocul unui tărâm mistic şi încărcat de valori istorice şi culturale, atunci Guatemala este pentru tine. Chiria ajunge undeva la 320 dolari pe lună, însă vei avea posibilitatea de a explora o mulţime de ruine mayaşe, dar şi de a explora ţara în care s-a născut ciocolata! Sună delicios, nu?

Guatemala

În care dintre aceste locuri ţi-ar plăcea să te muţi? Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers