6 hoteluri deosebite din Praga care o să te surprindă

6 hoteluri deosebite din Praga care o să te surprindă
 
 

Dacă intenționezi să vizitezi Praga o să ai parte de o mulțime de atracții turistice excelente, dar și de locuri de cazare pentru toate bugetele. Totuși, dacă vrei să ai parte de o ședere cu totul specială ce ai zice să încerci câteva hoteluri deosebite din Praga, care o să te surprindă prin decorul și povestea lor? Iată ce-ți propunem!

Buddha-Bar Hotel

Buddha-Bar Hotel este un nume asociat mai degrabă cu muzica și asta datorită compilaților cu melodii chill-out și world music care sunt scoase pe piață în fiecare an sub acest nume. Ei bine, Buddha-Bar reunește și restaurante, baruri și hoteluri excelente, la cele mai înalte standarde.

Primul hotel de acest tip a fost deschis la Praga. Este locul perfect pentru cei care vor să aibă parte de o ședere de lux, într-un decor aparte. Designul împrumută elemente din cultura asiatică, așa că, dacă vei sta aici, o să fii înconjurat de dragoni, bonsai și culori puternice. Apropo, franciza Buddha-Bar este deținută de francezul de origine română Raymond Vișan și de Claude Charlie (DJ și designer).

Astfel, o ședere la Buddha-Bar Hotel Praga 5* costă aproximativ 1.150 de lei pentru o cameră dublă, pe noapte. Verifică prețurile și disponibilitatea aici.

hoteluri deosebite Praga

Fotografie preluată de pe prague.eu. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Boat Hotel Matylda

Printre cele mai căutate hoteluri deosebite din Praga se numără și Boat Hotel Matylda. Așa cum spune și numele, este vorba despre un hotel-barcă, așezat pe apă. Fiecare cameră are parte de un decor inedit, iar priveliștea este cât se poate de încântătoare. Astfel, curioșii se pot caza pe apă bucurându-se de tot luxul unui hotel de patru stele.

La Boat Hotel Matylda 4* o cameră dublă costă aproximativ 360 de lei pe noapte. Verifică prețurile și disponibilitate aici.

hoteluri deosebite Praga

Fotografie preluată de pe booking.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Romantik Hotel U Raka

Dacă vrei să faci o călătorie în timp și să te bucuri de un decor rustic, deși ești în centrul superbei Praga, atunci trebuie să stai cel puțin o noapte la Romantik Hotel U Raka. Hotelul este adăpostit într-o clădire istorică, construită în 1794, aceasta fiind considerată un monument al Cehiei. Pe lângă decorul aparte din interior, Romantik Hotel U Raka are grădini spațioase, numai bune pentru cei care vor să se relaxeze în aer liber.

Dacă vrei să stai în acest loc, care se regăsește pe lista de hoteluri deosebite din Praga, trebuie să scoți din buzunar aproximativ 620 de lei pentru o cameră dublă. Verifică prețurile și disponibilitatea aici.

hoteluri deosebite Praga

Fotografie preluată de pe hoteluraka.cz. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Golden Well

Golden Well este mai mult decât unul dintre acele hoteluri deosebite din Praga, este chiar o atracție turistică. Hotelul este situat într-o clădire din secolul al XVI-lea, care i-a aparținut Împăratului Rudolf al II-lea. De asemenea, pentru o perioadă de timp aici a locuit astronomul și matematicianul de origine daneză, Tycho Brahe. Golden Well se află chiar lângă Cetatea din Praga, păstrându-și astfel aerul medieval.

O noapte de ședere la Golden Well 5* prețurile încep de la aproximativ 924 de lei pentru o cameră dublă. Verifică prețurile și disponibilitatea aici.

hoteluri deosebite Praga

Fotografie preluată de pe goldenwell.cz. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Mandarin Oriental Hotel

Deși nu o să mai vezi pe aici călugări, trebuie să știi că Mandarin Oriental Hotel se află în interiorul unei foste mânăstiri, din secolul al XIV-lea. În timp ce la exterior clădirea și-a păstrat aspectul medieval, interiorul este decorat în stil modern, oferind cele mai luxoase servicii. Cei care vin la Mandarin Oriental Hotel o să aibă parte și de o priveliște excelentă de pe terasele clădirii.

Dacă vrei să stai la Mandarin Oriental Hotel 5* trebuie să scoți din buzunar aproximativ 1.715 lei pentru o cameră dubă. Verifică prețurile și disponibilitatea aici.

hoteluri deosebite Praga

Fotografie preluată de pe swisstravelmanager.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Augustine Hotel

De ce este Augustine Hotel unul dintre cele acele hoteluri deosebite din Praga pe care merită să le vezi? Simplu! Spațiul de cazare reunește nu mai puțin de șapte clădiri istorice, cea mai importantă fiind o mânăstire din secolul al XIII-lea, care a dat și numele hotelului. Și mai interesant este faptul că o parte din mănăstire este încă folosită în scop religios, iar aici trăiesc câțiva călugări. De asemenea, aici există o mulțime de curți interioare și de grădini interesante care merită explorate.

O ședere la Augustine Hotel 5*costă aproximativ 1.636 de lei, pentru o cameră dublă. Verifică prețuri și disponibilitatea aici.

hoteluri deosebite Praga

Fotografie preluată de pe holidaycheck.de. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Care dintre aceste hoteluri din Praga ți se pare cel mai interesant?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers