6 destinaţii de vis ca să evadezi în Bora Bora

6 destinaţii de vis ca să evadezi în Bora Bora
 
 
 

Bora Bora înseamnă vacanţă prin excelenţă pentru mine! Chiar dacă până acum nu am avut ocazia de a ajunge în acest loc exotic, o simplă privire peste câteva poze deosebite din Bora Bora mă duce imediat cu gândul la relaxare pe plajă. Dacă şi tu iubeşti plaja şi soarele, atunci trebuie să afli care sunt 6 dintre destinaţiile de vis pe care le are Bora Bora de oferit... şi poate într-o zi vom ajunge şi noi acolo! Smile

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa
Sursa

Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa este o destinaţie tradiţională polineziană, dar şi o staţiune de lux în acelaşi timp. Aceasta se remarcă prin finisajele unice din bungalowuri! Un exemplu demn de menţionat este faptul că fiecare cameră include o măsuţă de cafea cu capac de sticlă, care se poate scoate, pentru a hrăni peştişorii care înoată dedesubt.

St. Regis Bora Bora Resort

St. Regis Bora Bora Resort
Sursa

St. Regis Bora Bora Resort este locul în care s-a filmat Couples Retreat şi, deci, este o destinaţie perfectă pentru vacanţe în doi. Aceasta este destinaţia care se bucură de unul dintre cele mai spectaculoase peisaje, nu că celelalte locuri din Bora Bora nu ar fi incredibile – dar aici turiştii pot admira o lagună superbă, cu 100 de bungalowuri suspendate şi panorama Muntelui Otemanu în depărtare.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Le Meridien Bora Bora

Le Meridien Bora Bora
Sursa

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Le Meridien Bora Bora este o altă mini-staţiune din care turiştii pot admira Muntele Otemanu şi peisajul spectaculos conturat de acesta în mijlocul insuliţelor şi al oceanului albastru. În plus, cei care aleg o vacanţă aici pot admira şi bariera de corali, pot face scufundări şi se pot aventura în Sanctuarul Broaştelor Ţestoase.

InterContinental Le Moana Bora Bora

InterContinental Le Moana Bora Bora
Sursa

Pentru cei care pur şi simplu îşi doresc o vacanţă în Bora Bora în celebrele căsuţe suspendate, fără servicii ultraluxoase şi preţuri prea piperate, InterContinental Le Moana Bora Bora este locaţia ideală. Aceasta este una dintre staţiunile mai vechi, însă este în continuare preferată de turişti, deoarece oferă acces mult mai rapid la oraşele învecinate, la restaurante şi la principalele obiective turistice din Bora Bora.

Four Seasons Resort Bora Bora

Four Seasons Resort Bora Bora
Sursa

Four Seasons este un simbol între lanţurile hoteliere ale lumii, deoarece poate fi găsit oriunde! Atunci când vine vorba de Bora Bora, nu îţi imagina un hotel de lux însă, ci un grup de căsuţe private, suspendate desupra Oceanului Pacific, aşa cum este specific în zonă. Însă, lanţul hotelier nu se dezminte de luxul care l-a făcut cunoscut, motiv pentru care oferă servicii de înaltă clasă şi în vile cu piscine private, plasate pe plajă.

Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa

Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa
Sursa

Hilton este un alt lanţ hotelier de prestigiu în întreaga lume. În Bora Bora, acesta a ocupat un mic golf, în care se află numeroase vile şi bungalowuri suspendate pe apă. Printre cele mai luxoase servicii de aici se numără cazarea în Royal Villas, care includ şi un living şi un jacuzzi pe terasa suspendată, spre deosebire de restul bungalowurilor, dar şi un centru spa cu o privelişte minunată şi un restaurant deosebit, Iriatai Panoramic Restaurant.

Cât de frumos trebuie să fie să te trezeşti într-un bungalow suspendat şi să admiri răsăritul deasupra vastului ocean turcoaz! Tu unde ai vrea să petreci vacanţa de vară în acest an?

    

Te-am fermecat cu această destinaţie de vacanţă? Descoperă şi galeria foto cu 22 de imagini ale frumuseţilor din Bora Bora!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.