6 aplicații de hărți offline pentru călătorii profesioniști

6 aplicații de hărți offline pentru călătorii profesioniști
 
 

Fie că ești călător înrăit sau turist de ocazie, cu siguranță ai înlocuit bătrânele hărți și atlase cu diferite aplicații de telefon sau tabletă care să te ajute să ajungi în locurile minunate pe care vrei să le vizitezi. Dar, ce se întâmplă atunci când călătorești în străinătate, în țări unde tarifele de roaming nu sunt tocmai de neglijat? Îți spunem noi – îți descarci o aplicație cu hărți offline, care să te ajute ori de câte ori ai nevoie. Dacă îți este greu să alegi din multitudinea de astfel de aplicații, noi îți recomandăm câteva care, cu siguranță, îți vor fi de ajutor, indiferent unde mergi în următoarea ta aventură.

CityMaps2Go Pro

Aceasta este una dintre cele mai populare aplicații de travel. City Maps 2 Go Pro are o interfață excelentă, fiind o aplicație ușor de folosit care cu siguranță îți va veni în ajutor indiferent în ce oraș din lume te afli. City Maps 2 Go Pro are o colecție uriașă de hărți internaționale offline și integrare GPS pentru a vedea exact unde te afli în orice moment. De asemenea, hărțile aplicației includ detalii despre puncte de interes, nume de străzi, adrese și indicații despre cum să ajungi spre orice locație. Aplicația este și un ghid turistic foarte util, oferind informații interesante și recomandări despre o multitudine de obiective turistice din întreaga lume. De asemenea, poți trimite locațiile tale favorite prietenilor, via Facebook, Twitter sau email, îndată ce ai acces la internet, bineînțeles.

 

CityMaps2Go Pro

Galileo Offline Maps Pro

O altă aplicație foarte populară printre călătorii profesioniști este Galileo Offline Maps Pro. Acestă aplicație este foarte intuitivă și îți va foarte simplu să o folosești, chiar dacă nu ai experiență cu hărți offline. Interfața este foarte curată și te lasă să navighezi rapid, fără prea multe artificii care să-ți distragă atenția sau care să te încurce. Mai mult, pentru a te asigura că ai parte de cele mai bune hărți, aplicația îți oferă posibilitatea de a selecta sursa acestora pe care o preferi dintr-o listă exhaustivă. De asemenea, poți să înregistrezi locurile în care ai fost și traseele pe care le-ai urmat, pentru a-ți crea un jurnal al călătoriei tale. Galileo Offline Maps Pro îți oferă posibilitatea de a descărca hărți vectoriale, poți configura limba la etichetele hărților și poți modifica chiar și mărimea fonturilor.

 

Galileo Offline Maps Pro

OpenMaps Pro

OpenMaps Pro te lasă să îți descarci hărțile de care ai nevoie, pe care apoi le poți folosi offline, le poți edita, poți căuta adrese și poți primi indicații pentru a ajunge mai ușor la locația dorită. OpenMaps Pro calculează distanțele pentru mașină, bicicletă sau pieton, astfel încât poți ajunge rapid și simplu la obiectivele pe care vrei să le vizitezi în timpul vacanței tale.

 

OpenMaps Pro

Sygic Europe: GPS navigation

Deși este o aplicație cu un preț mai piperat, Sygic Europe: GPS navigation este un sistem de navigare foarte bine pus la punct care te va ajuta să explorezi destinațiile tale favorite atât cu mașina, cât și pe jos. Această aplicație este foarte similară cu un sistem GPS de mașină - atunci când vrei să afli traseul până la un anumit obiectiv îți oferă trei opțiuni, îți arată forma clădirilor și a peisajului de-a lungul traseului în 3D pentru a-ți fi mai ușor să te descurci. Sygic Europe: GPS navigation îți oferă și informații și despre limitele de viteză și radare, astfel încât să nu încalci regulile de circulație.

 

Sygic Europe

Global Navigator Pro

Considerat unul dintre cele mai bune sisteme de navigație, inclusiv pentru trasee de drumeții, Global Navigator Pro te lasă să-ți creezi propriile hărți online pentru călătorii, drumeții, condus, alpinism și chiar și pentru zboruri. Aplicația are sistem de ghidare audio în mai multe limbi, iar atunci când îți descarci harta de care ai nevoie, poți să-ți alegi o zonă specifică, nivelul de detalii și ce puncte de interes vrei să vizitezi. Această aplicație este extrem de utilă celor care plănuiesc să facă drumeții în zone izolate sau care vor să parcurgă trasee mai dificile de bicicletă.

 

Global Navigator Pro

Forever Map PRO

Și această aplicație îți pune la dispoziție sute de hărți offline și te lasă să-ți creezi propriul traseu, pentru mașină, bicicletă sau pe jos. Mai mult, Forever Map PRO îți oferă un ghid complet al destinației tale de călătorie, cu informații interesante despre o mulțime de orașe și atracții turistice. Poți să-ți descarci articolele care ți se par cele mai folositoare și le poți consulta oricând, offline. Forever Map PRO are mai mute stiluri de hărți, inclusiv pentru navigare pe timp de noapte.

  

Forever Map PRO

Citește și: Top 10 cele mai bune aplicații gratuite de smartphone pentru călători

Care dintre aceste aplicații ți se pare cea mai utilă?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers