55 ore în Mexic într-un video de vis – GALERIE VIDEO

55 ore în Mexic într-un video de vis – GALERIE VIDEO
 
 

Mexic este o ţară de vis şi cu siguranţă oricine îşi doreşte să ajungă aici într-o vacanţă... dar câţi oameni îşi doresc să exploreze această ţară într-un weekend, în care să includă în 55 ore una dintre cele mai tari experienţe de vacanţă: escaladarea muntelui vulcanic Orizaba şi schiatul pe cel mai înalt munte din Mexic?

Videoul de mai puţin de 10 minute realizat de Joey Schusler ne prezintă ideea nebunească a unui grup de oameni mai mult sau mai puţini iubitori de aventură, dar dornici de a petrece un weekend diferit de oricare altul. Cu problemele întâmpinte pe drum, care pe alţii i-ar fi demoralizat complet, cu prima vedere asupra muntelui şi cu aventura de căţărare şi de ski, aceasta este o aventură incredibilă de 55 ore în Mexic.

De la greutăţile de pe drum

Mexic

Şi urcarea pas cu pas

Mexic

La peisaje care îţi taie respiraţia

Mexic

Şi cum e să schiezi deasupra Mexicului

Mexic

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers