5 video-uri uimitoare cu parcuri nationale din lume

5 video-uri uimitoare cu parcuri nationale din lume
 
 

Parcurile nationale sunt teritorii protejate prin lege, unde se respecta anumite reguli impuse cu scopul de a proteja mediul natural (fauna, flora si cadrul natural) de activitatile omului. Scopul este deci protejarea biodiversitatii, nu turistic. Acest lucru a facut ca parcurile nationale sa fie zone de o frumusete aparte care sigur impresioneaza pe toti cei care le viziteaza.

Unele parcuri sunt indeaproape supravegheate, altele, insa, sunt atat de vaste incat aceasta munca este imposibila. Dar majoritatea parcurilor nationale sunt destinatii turistice foarte cautate, mai ales datorita unicitatii fiecaruia si a biodiversitatii.

In acest articol va prezentam 5 parcuri nationale foarte cunoscute, de pe 4 continente diferite. Speram ca va va face placere sa urmariti materialele video. Asteptam parerile voastre!

Va dorim o calatorie virtuala placuta!

Parcul national Grand Teton din SUA

Parcul National Yellowstone din SUA

Parcul National Krka din Croatia

Parcul National Serengeti din Tanzania

Parcul National Tasman din Noua Zeelanda

V-au placut?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers