5 video-uri despre frumuseţea locurilor din Tenerife - galerie video

5 video-uri despre frumuseţea locurilor din Tenerife - galerie video
 
 

Tenerife este cea mai mare dintre insulele Canare, populata de peste 850.000 de persoane. Este un loc desprins parca din paradis, care ofera pe langa renumitele peisaje de pe vederi, atractii locale unice, traditii si bineinteles numeroase obiective turistice cum ar fi: privitul de balene, de papagali sau de camile, vizitarea piramidelor, a celui mai inalt munte din Spania sau a lagunelor ascunse. 

Tenerife gazduieste peste 140 de plaje naturale si artificiale, majoritatea cu nisip negru de origine vulcanica, dar si cateva cu nisip auriu, care se termina in valuri albe, albastru deschis sau turcoaz.

In fiecare an, zece milioane de turisti vin in "Insula Eternei Primaveri" un amestec de senzatii in care incap plimbari prin padurile tropicale, magazine tantose ale marilor designeri, "decorate" cu discounturi irezistibile, sangria, paella, party-uri de pominaa si desigur, plaje vulcanice.

Mount Teide din Tenerife

Satul Masca din Tenerife

Los Gigantes

Plajele din Tenerife

Peisaje Lunare

Păreri ? Aţi fost în Tenerife ? Dacă vă plac video-urile vă invit să vedeţi şi alte video-uri interesante din lume adunate sau cele de pe canalul nostru de YouTubeSmile


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers