5 video-uri despre frumuseţea locurilor din Tenerife - galerie video

5 video-uri despre frumuseţea locurilor din Tenerife - galerie video
 
 
 

Tenerife este cea mai mare dintre insulele Canare, populata de peste 850.000 de persoane. Este un loc desprins parca din paradis, care ofera pe langa renumitele peisaje de pe vederi, atractii locale unice, traditii si bineinteles numeroase obiective turistice cum ar fi: privitul de balene, de papagali sau de camile, vizitarea piramidelor, a celui mai inalt munte din Spania sau a lagunelor ascunse. 

Tenerife gazduieste peste 140 de plaje naturale si artificiale, majoritatea cu nisip negru de origine vulcanica, dar si cateva cu nisip auriu, care se termina in valuri albe, albastru deschis sau turcoaz.

In fiecare an, zece milioane de turisti vin in "Insula Eternei Primaveri" un amestec de senzatii in care incap plimbari prin padurile tropicale, magazine tantose ale marilor designeri, "decorate" cu discounturi irezistibile, sangria, paella, party-uri de pominaa si desigur, plaje vulcanice.

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »

Mount Teide din Tenerife

City break romantic la Veneția

City break romantic la Veneția

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din Timișoara și Cluj Napoca
de la 145 Eur
vezi detalii »

Satul Masca din Tenerife

Los Gigantes

Plajele din Tenerife

Peisaje Lunare

Păreri ? Aţi fost în Tenerife ? Dacă vă plac video-urile vă invit să vedeţi şi alte video-uri interesante din lume adunate sau cele de pe canalul nostru de YouTubeSmile

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.