5 staţiuni de ski de care poate nu ai auzit până acum

5 staţiuni de ski de care poate nu ai auzit până acum
 
 

Dacă eşti pasionat de ski, atunci cu siguranţă eşti cât se poate de bine informat în legătură cu cele mai bune pârtii pe care poţi practica acest sport de iarnă distractiv. Pentru cei care au descoperit deja toate locurile mişto pentru vacanţa de iarnă, dar şi pentru cei care sunt abia la început şi în căutare de destinaţii inspirate de vacanţă, iată 5 staţiuni de ski de care poate nu ai auzit până acum...

Levi, Finlanda – ski sub Luminile Nordului

Levi, Finlanda – ski sub Luminile Nordului

Sursa

Pentru cei care nu se tem de distanţă şi nici de frig, la 100 km de Cercul Polar se află cea mai mare zonă pentru ski din Finlanda: Levi. 44 km de pârtii de ski, hoteluri de lux şi numeroase facilităţi compun oferta staţiunii. În plus, din noiembrie până în aprilie, între ora 5pm şi 2am, în afara staţiunii poţi închiria un igloo sau un safari pentru a admira spectacolul Luminilor Nordului.

Borovets, Bulgaria – staţiunea pentru petrecăreţi

Borovets, Bulgaria – staţiunea pentru petrecăreţi

Sursa

Distracţie şi pe pârtie şi în afara ei, asta are de oferit staţiunea bulgărească Borovets. În plus, eşti aproape de casă, iar tarifele sunt mai mici decât în ţări precum Austria sau Italia. Hotelurile sunt generaose şi spaţioase, incluzând mai multe facilităţi pentru turişti, ceea ce le transformă în locuri perfecte pentru relaxare şi distracţie după o zi petrecută pe pârtii.

Niseko, Japonia – tone de zăpadă

Niseko, Japonia – tone de zăpadă

Sursa

Schiorii profesionşti se orientează spre zonele cu pârtii naturale, dar şi spre cele unde zăpada este neatinsă. Locul perfect? Niseko, Japonia – una dintre staţiunile Insulei Hokkaido, renumită pentru căderile de zăpadă masive de pe parcursul anului. 30 teleschiuri îi urcă pe curajoşi spre pistele amenajate, dar şi spre cele naturale.

Portillo, Chile – ski pentru cunoscători

Portillo, Chile – ski pentru cunoscători

Sursa

Deja pârtiile de ski nu mai sunt atractive pentru tine şi ai nevoie de o provocare în afara lor? Atunci Portillo este staţiunea pentru tine. În inima munţilor din Chile, staţiunea este compusă dintr-un singur hotel şi un mic sat montan, iar cele două piste de ski naturale s-au format de o parte şi de cealaltă a unui superb lac... peisajul perfect pentru ski şi poze impresionante de vacanţă.

Are, Suedia – ski în familie

Are, Suedia – ski în familie

Sursa

Peisaje montane de vis, un lac îngheţat şi o mulţime de unităţi de cazare... cam tot ce ai nevoie pentru o vacanţă la ski, nu-i aşa? Dacă ai însă o familie numeroasă cu tine, trebuie să ştii că staţiunea Are din Suedia include o mulţime de activităţi de iarnă şi nu numai dedicate celor mici, precum plimbările cu sania trasă de câini sau de reni, patinaj, curling, pescuit la copcă şi multe altele.

... acum le ştii, aşa că fugi la ski cât mai e sezon! Laughing În care dintre aceste staţiuni ţi-ar plăcea să schiezi?

    

Descoperă şi mai multe staţiuni perfecte pentru ski în România, Austria, Italia, Slovacia, Franţa, Bulgaria, Elveţia sau Suedia


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers