5 siteuri de travel speciale în 2014

5 siteuri de travel speciale în 2014
 
 
 

Aşa cum v-am obişnuit, la început de an adunăm cele mai cele din travel în anul care tocmai s-a încheiat. Nu pentru că în 2015 nu ar fi la fel de populare, ci pentru că în 2014 au fost site-uri de interes pentru pasionaţii de călătorii şi nu numai, am ales câteva surse demne de a fi admirate.

De la bloguri personale la jurnale foto online despre călătorii, până la siteuri dedicate vacanţelor tale, iată o selecţie de siteuri, ce vor deveni cu siguranţă surse de inspiraţie pentru următoarele tale vacanţe.

Hither & Thither

Hither & Thither

Hither & Thiter este un blog cât se poate de adorabil. Ashley Muir Bruhn face ca aventurile de călătorie să pară o joacă de copii... mai ales pentru că are şi un copil de 3 ani! Laughing Astfel, de la această bloggeriţă poţi afla sfaturi de călătorie pentru city break în oraşele americane, dar şi cum să te descurci în vacanţă cu cei mici.

Hotels We Love

Hotels We Love

Hotels We Love este mai mult decât ceea ce pare la prima vedere. Siteul nu se concentrează numai asupra hotelurilor în care poţi sta. Pentru câteva oraşe atent selecţionate, precum Amsterdam, Berlin, Copenhaga, Istanbul, Londra, Marsilia, Milano, New York, Paris şi Shanghai, ai la dispoziţie trei categorii uşor navigabile: Think, Play şi Sleep!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

A Restless Transplant

A Restless Transplant

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

A Restless Transplant este proiectul realizat de Foster Huntington şi de echipa sa de călători înrăiţi. Din anul 2010, aceştia au pornit la drum prin Statele Unite ale Americii şi nu s-au mai oprit. Le poţi urmări povestea fascinantă în imagini pe cât de simple, pe atât de deosebite. De-a lungul timpului au colecţionat momente şi fotografii din campinguri, de pe valurile oceanelor şi nu numai.

Kinfolk

Kinfolk

Kinfolk este o revistă de travel online cât se poate de complexă. Un amestec uimitor de sfaturi pentru city break-uri reuşite, poze deosebite şi poveşti de călătorie impresionante, toate cu un parfum vintage, artizanal sau, într-un singur cuvânt, cool!

Notes from the Road

Notes from the Road

Notes from the Road este un jurnal complex de călătorie, întreţinut cu multă pasiune de Erik Gauger. În jurnalul său online vei descoperi o mulţime de comori extraordinare, de la chilipiruri descoperite în diverse părţi ale lumii, până la hărţi pictate manual şi aşa mai departe.

Tu ce alte siteuri de travel ai mai adăuga listei noastre?

      

Citeşte şi despre: Câştigătorii concursului National Geographic Traveler 2014 şi 5 canale de YouTube de urmărit în 2015!

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.