5 sfaturi pentru economii în vacanţele cu familia

5 sfaturi pentru economii în vacanţele cu familia
 
 
 

Încă de la primele vacanţe pe care le luăm pe cont propriu şi pe cheltuiala personală Tongue Out căutăm cele mai avantajoase oferte şi tot felul de moduri în care putem să economisim bani, pentru a-i folosi în alte împrejurări. Când vine vorba de o vacanţă cu familia, deja cu siguranţă lucrurile stau altfel. De la planificarea tuturor detaliilor şi până la cheltuielile neprevăzute, trebuie să ai în vedere faptul că vei acoperi cheltuielile mai multor persoane. Pentru ca următoarea ta vacanţă cu familia să fie perfectă, iată câteva moduri în care poţi face economii!

Cum să-ţi planifici vacanţa

În primul rând, ar fi indicat să călătoreşti în afara sezoanelor de vârf de pe parcursul unui an, când tarifele sunt mult reduse. Dar, dacă copiii tăi sunt la şcoală, atunci nu prea ai încotro. În acest caz, este recomandat să urmăreşti agenţiile de turism, cele de bilete de avion şi hotelurile preferate, pentru a prinde cele mai bune oferte. În plus, îţi poţi planifica vacanţa împreună cu alte familii, pentru a beneficia de discounturile pentru grupuri.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Cum să alegi mijlocul de transport

În funcţie de destinaţia aleasă pentru vacanţa cu familia, vei avea diverse opţiuni pentru transport. Dacă poţi merge cu maşina personală, nu ezita, pentru că vei putea lua cu tine mai multe lucruri, în special pentru cei mici, şi vei cheltui mai puţin pe cumpărături. O alternativă mai puţin costisitoare este trenul, în care vei avea mai mult spaţiu, însă nu vei putea lua atât de multe bagaje. Dacă trebuie să zbori cu avionul, atunci este indicat să alegi zborurile din timpul săptămânii.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Unde să te cazezi

Poţi lua în considerare hostelurile moderne, adică cele care oferă camere ceva mai spaţioase şi private, care includ şi o baie proprie. Indiferent de opţiunea de cazare, nu uita să verifici gratuităţile pentru copii şi vârstele pentru care se aplică acestea.

Ce să mănânci

Întotdeauna ia cu tine gustări pentru drum! Cei mici cu siguranţă vor avea nevoie de ceva de ronţăit sau de ceva dulce până la destinaţie. Dacă unitatea de cazare aleasă dispune de frigider, cuptor cu microunde sau plită, atunci aprovizionează-te cu mâncare de la supermarket... mai degrabă decât să mergi la restaurant. 

La final...

Nu uita să-ţi alegi atracţiile turistice pe care vrei să le vizitezi din timp şi să verifici pe site-urile lor dacă au reduceri pentru familii sau grupuri!

Tu ce alte trucuri pentru economii foloseşti în vacanţele cu familia?

     

Citeşte mai multe sfaturi de vacanţă: cum să-ţi faci bagajele în 5 minute şi 7 greşeli pe care le facem în vacanţe!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.