5 sfaturi pentru bagajul de mână perfect

5 sfaturi pentru bagajul de mână perfect
 
 
 

Acum că se apropie toamna şi destinaţiile de vacanţă ideale sunt city break-urile, cu siguranţă vei începe să cauţi bilete de avion spre capitalele europene. Indiferent că ai ales deja destinaţia sau nu, ai nevoie şi de un bagaj de mână perfect. De ce să nu scuteşti costurile unui bagaj la cală şi să descoperi cum să-ţi faci bagajele mai eficient? Te ajutăm noi!

#1 Pune actele şi banii la îndemână

Sigur nu vrei să scotoceşti după ele la aeroport şi nici nu ai de ce să o faci. Aşa că foloseşte buzunarele laterale pentru portofel, bilet de avion şi alte acte importante. Ţine întotdeauna la îndemână obiectele de care ştii că vei avea nevoie. Eventual, pune în bagaj şi copii după acte şi ai grijă să nu-ţi rătăceşti portofelul prin bagaj. Wink

#2 Maximizează spaţiul din bagaj

Foloseşte-te de fiecare colţişor disponibil, astfel încât să ai loc pentru toate hainele pe care le iei cu tine, dar şi pentru încălţăminte şi alte obiecte de uz personal. Rulează hainele pentru mai mult spaţiu şi mai puţine cute şi aşează-le strâns unele lângă altele. De asemenea, poţi economisi spaţiu dacă foloseşti şi interiorul pantofilor, în care poţi depozita diverse obiecte personale de mici dimensiuni. Aşează-le pe toate în straturi în geantă, astfel încât accesoriile şi încălţămintea mai grele să formeze o bază solidă pentru haine şi pentru eventualele obiecte aşezate între ele. 

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

5 sfaturi pentru bagajul de mână perfect

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

#3 Ambalează produsele de igienă

Nu vrei haine pline de şampon, nu? Atunci păstrează recipientele în pungi închise etanş... chiar două pungi bine închise. Laughing Nu uita că în bagajul de mână sunt permise maxim 10 astfel de recipiente de maxim 100 ml fiecare. Aşadar, poţi opta pentru produse igienă de mici dimensiuni (se găsesc în supermarketuri) sau poţi lua cu tine doar mostrele pe care le primeşti de la magazinele de specialitate.

#4 Pune obiectele sensibile la mijloc

Chiar dacă duci bagajul de mână cu tine este important să pui obiectele sensibile între haine. Dacă iei cu tine suveniruri (cum ar fi o cană) sau dispozitive (aparatul foto de exemplu), foloseşte-te de straturile de haine astfel încât să le protejezi. Vei crea astfel un culcuş moale pentru ele şi nu va trebui să-ţi faci griji că nu vor "supravieţui" călătoriei. 

O lecţie pe scurt despre toate acestea în videoul de mai jos:

#5 Atenţie la dimensiunea bagajului

Un alt aspect de luat în considerare în pregătirea corectă a bagajului este dimensiunea acestuia. Fiecare companie aeriană are reguli stricte pentru dimensiunea bagajelor pe care le poţi lua cu tine în avion. Este important este ca, în momentul în care alegi biletul de avion şi compania aeriană cu care vei călători, să citeşti şi informaţiile despre bagaje, deoarece acestea diferă de la o companie la alta, dar se pot şi modifica în timp. Verifică informaţiile actualizate pe site-ul companiei cu care urmează să călătoreşti.

    

Pentru că ne place să te ştim pregătit/ă de vacanţă de fiecare dată, îţi dăm noi un troler numai bun de luat în călătorii. Participă la concurs şi trolerul poate fi al tău!

Vrei să câştigi un troler numai bun pentru vacanţă?
Participă la concursul LAMONZA >

LAMONZA

Realizat in colaborare cu: LAMONZA

O călătorie, fie de plăcere sau de afaceri, este un început şi fiindcă pentru orice început e nevoie de încredere, LAMONZA creează produse pentru a-ţi fi partenerul de calitate mereu alături.

Află mai multe despre LAMONZA >

 
Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.