5 saline din Romania - galerie video

5 saline din Romania - galerie video
 
 

Romania se poate remarca printre cele mai atractive destinatii turistice, datorita potentialului natural existent. Stabile in timp, cu un microclimat constant, salinele sunt adevarate palate de sare cu efecte terapeutice extraordinar de benefice asupra sanatatii.

Salinele sunt recunoscute pentru mai multe lucruri - in primul rand, pentru extractia de sare, apoi pentru potentialul lor turistic destul de mare si, nu in ultimul rand, pentru beneficiile pe care le aduc in cazul unor afectiuni.

Mai jos va prezentam 5 saline din Romania pe care trebuie sa le vizitezi nu numai pentru efectele lor benefice ci si datorita unicitatii si frumusetii lor.

Suntem curiosi daca tu ai ajuns in vreuna din ele?

Salina Turda

Salina Ocnele Mari

Salina Targu Ocna

Salina Slanic Prahova

Salina Praid


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers