5 safariuri din lume pentru întreaga familie

5 safariuri din lume pentru întreaga familie
 
 
Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

O vizită la Gărdina Zoologică este cea mai bună idee pentru cei mici. Se pot plimba în voie într-un părculeţ plin cu animale şi pot face cunoştinţă cu animăluţe deosebite, pe care de obicei le pot vedea doar la televizor sau pe internet. Dar, dacă vrei să oferi întregii familii o experienţă cu adevărat deosebită, atunci trebuie să optezi pentru un safari.

&Beyond WILDchild, Africa de Sud

În sudul şi estul Africii, compania &Beyond operează unele dintre cele mai interesante tipuri de safariuri pentru copii. Aceasta dispune de propriile lanţuri hoteliere, iar prin programul WILDchild oferă pachete speciale familiilor cu copii venite în Africa. Astfel, cei mici se pot bucura nu numai de o aventură în natură, ci şi de jocuri educative şi distractive şi de activităţi special concepute pentru vacanţa lor.

Safari

Sursa

Alaska Saltwater Lodge, Alaska

Nu numai Africa este o destinaţie ideală pentru safariuri… ci şi alte locuri mai îndepărtate din lume dispun de parcuri şi rezervaţii naturale în care te poţi întâlni faţă în faţă cu cele mai frumoase specii de animale. Alaska Saltwater Lodge este un tur în care ai ocazia să vezi: foci, lei de mare, vulturi, balene şi aşa mai departe.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Richard's Camp, Kenya

Richard's Camp este destinaţia ideală pentru un safari cu familia în Kenya. În apropiere de Rezervaţia Masai Mara, complexul este deţinut de o familie şi este dedicat celor care îşi doresc o vacanţă în mijlocul naturii. Aici atât cei mici, cât şi cei mari se pot bucura de spaţii de campare complet utilate şi amenajate, dar şi de o vacanţă aproape de natură.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Safari

Sursa

Everglades Safari Park, Florida

Chiar şi în Miami te poţi bucura de un safari alături de întreaga familie. Everglades Safari Park este rezervaţia bine ascunsă în inima Floridei, care s-a format în jurul unei mlaştini imense, în care se găsesc numeroase specii de plante şi animale deosebite. Întregul areal poate fi explorat cu barca şi aduce în faţa turiştilor aligatori, broaşte, pantere şi lamantini.

Giraffe Manor, Kenya

Giraffe Manor din Nairobi este un altfel de safari decât cele de mai sus. De fapt un safari de lux, vila cu girafe este locul în care te poţi bucura de cazare de 5 stele şi de toate serviciile de lux adiacente, însă eşti în permanenţă înconjurat de girafe. Clădirea se află în inima unei rezervaţii şi dispune de o mulţime de alte atracţii pentru întreaga familie.

Ţie în care dintre aceste safariuri ţi-ar plăcea să ajungi cu familia?

    

Vrei să afli mai multe despre locuri în care toată familia poate admira cele mai frumoase animale? Atunci citeşte şi despre: Grădina Zoologică din Roma, Grădina Zoologică din Praga, Grădina Zoologică din Szeged şi Grădina Zoologică din Viena

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.