5 plaje pentru vacanţa ta de vară în Grecia

5 plaje pentru vacanţa ta de vară în Grecia
 
 

Vacanţa de vară se apropie cu paşi repezi. Dacă te pregăteşti pentru un sejur în Grecia, iată câteva plaje pe care merită să ajungi în acest an... fie că îţi petreci vacanţa cu familia şi eşti în căutare de linişte şi relaxare, fie că mergi cu prietenii şi vrei să te distrezi cât mai mult.

Agios Georgios Beach, Naxos – plaja pentru familii

Dacă ajungi în Grecia cu întreaga familie, atunci plaja Agios Georgios din Naxos este alegerea ideală. Plaja se află la o distanţă mică de centrul oraşului, iar întinderea de nisip este una extinsă şi lină înspre apele calme, numai bună pentru primele bălăceli ale celor mici.

Naxos

Ambelas Beach, Paros – plaja pentru linişte

Departe de familiile cu copii şi de petrecerile zgomotoase, Plaja Ambelas din Paros este o destinaţie ideală pentru cei care îşi doresc linişte şi relaxare în vacanţă. Insula este mai puţin cunoscută maselor de turişti, motiv pentru care şi plajele sale sunt relativ pustii, iar Ambelas este una dintre cele mai liniştite.

Paradise Beach, Mykonos – plaja pentru petrecăreţi

Dacă îţi doreşti o vacanţă zgomotoasă pe plajă, alături de toţi prietenii tăi, atunci Paradise Beach este prin definiţie locul în care trebuie să ajungi din Mykonos, Grecia. De la sporturile pe apă şi excursiile pe care le poţi face în timpul zilei, până la barurile deschise până în zori de zi, vei găsi ceva aici pentru o vacanţă distractivă.

Mykonos

Vouligmeni Beach, Atena – plaja pentru cei activi

Vacanţele active sunt preferatele tale? Înseamnă că vei pune piciorul pe tărâm grecesc nu numai pentru plaje, ci şi pentru a descoperi cele mai importante atracţii turistice. Dacă ai ajuns şi la Atena şi vrei să te relaxezi puţin la soare, plaja Vouligmeni este cea mai apropiată, la o oră de capitală.

Navagio Beach, Zakynthos – plaja pentru peisaje deosebite

Un decor fantastic pentru vacanţa ta în Grecia îl poate asigura cu siguranţă cunoscuta plajă Navagio de pe Insula Zakynthos. Celebra epavă, plaja şi golful în care se află îţi vor oferi peisaje de neuitat pentru vacanţa ta şi pentru fotografii de excepţie.

Tu pe care dintre aceste plaje din Grecia ai vrea să-ţi petreci vara?

    

Descoperă Grecia alături de noi: oraşe perfecte pentru city break, staţiuni cu mult soare şi atracţii inedite pentru o vacanţă în Grecia!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers