5 oraşe pe care să le vizitezi după 40 ani

5 oraşe pe care să le vizitezi după 40 ani
 
 
 

Dacă tot am discutat despre oraşele pe care să le vezi după 30 ani şi pe cele pe care trebuie să le vezi după 20 ani, te invit şi la o plimbare mai "matură". După 40 ani, vacanţele sunt mai mult o gură de aer proaspăt. Departe de stresul cotidian, de jobul obositor sau de ideile năstruşnice ale adolescenţilor, ai nevoie de o locaţie de vacanţă care să te ajute să te relaxezi, dar care să te şi îmbogăţească spiritual şi cultural în acelaşi timp.

Cusco, Peru

Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de o vacanţă bogată din punct de vedere cultural, oraşul Cusco din Peru este alegerea ideală. Capitala istorică a Imperiului Incaş este astăzi un monument recunoscut de UNESCO, care îţi va arăta o altă faţă a city break-urilor. În plus, de aici poţi ajunge imediat şi la cel mai cunoscut sit arheologic din America de Sud: Machu Picchu.

Cusco, Peru

Kyoto, Japonia

Poate îniante te-ar fi atras mai mult viaţa de noapte şi bogăţia urbanistică din Tokyo, însă Kyoto este o alegere ideală după 40 ani. În loc să admiri structuri moderne şi ultimele tehnologii, te poţi relaxa cu plimbări prin temple pline de culoare şi spiritualitate. În plus, grădinile japoneze şi bucătăria locală vor contribui la relaxarea ta de vacanţă.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Kyoto, Japonia

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

New York City, SUA

În oraşul care nu doarme niciodată s-ar aventura mai degrabă cei tineri şi dornici de petrecere; chiar şi aşa, cu bugetul de vacanţă de la 40 ani şi dorinţa de a vedea unul dintre cele mai cunoscute oraşe ale lumii, New York-ul este un oraş de city break cu care nu ai cum să dai greş. Central Park, jungla de beton, clădirile, muzeele, toate au ceva de oferit pentru orice vârstă.

New York City, SUA

Bordeaux, Franţa

Ce vârstă mai potrivită decât cea de 40 şi de ani pentru o degustare de vinuri? Ţi-ai format deja o paletă de gusturi, de la cele mai rafinate, la cele pur şi simplu aromate, aşa că oraşul rege al vinurilor din Franţa, Bordeaux, este cu siguranţă destinaţia ideală de city break pentru tine. La asta adugăm farmecul sudului Franţei, peisajele de vis şi ai un decor de vacanţă perfect.

Bordeaux, Franţa

Agra, India

Aprecierea frumuseţilor Indiei, cu templele sale imense, dar şi tradiţiile şi obiceiurile sale aparte sunt mai potrivite la vârsta maturităţii. Vei descoperi cu plăcere o arhitectură deosebită, bogat decorativă, un oraş frumos, centrat în jurul superbului Taj Mahal, dar care include şi o mulţime de alte obiective turistice.

Agra, India

Lista noastră rămâne deschisă şi dispusă schimbului dintre vârste! Laughing Te aşteptăm cu sugestii în comentariile de mai jos!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.