5 oraşe europene deosebite văzute prin timelapse

5 oraşe europene deosebite văzute prin timelapse
 
 

Ştim deja că marile oraşe europene sunt deosebit de frumoase. Pe unele dintre ele deja le-am vizitat, altele se află pe listele noastre pentru vacanţe viitoare. Fie că ai văzut deja aceste mari oraşe, fie că îţi doreşti să le vezi, sigur ştii că ai foarte multe de văzut şi de făcut în fiecare dintre ele. Şi pentru că sunt atât de multe, cel mai rapid mod de a le vedea pe toate este printr-un video timelapse. Laughing Astfel îţi vei aminti de locurile pe care le-ai vizitat sau îţi vei nota ce urmează să vezi în următorul concediu!

Vizionare plăcută!

Barcelona

Paris

Londra

Viena

Veneţia

Care dintre aceste video-uri ţi-a plăcut cel mai mult?

    

Vezi şi alte videouri în care poţi admira oraşele europene: "Nightvision" sau cum se văd oraşele Europei noaptea şi Spectacolul avioanelor din Europa!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers