5 locuri magice în care te poţi întoarce la copilărie

5 locuri magice în care te poţi întoarce la copilărie
 
 

Nu cred să existe vreun adult care să nu se fi gândit cu drag la zilele copilăriei... la acele vremuri când totul era mult mai simplu şi când cele mai mari probleme erau o temă nefăcută la matematică sau o căzătură cu bicicleta. Cu siguranţă şi concediile de acum ar fi mult mai frumoase dacă ar fi ca vacanţele de vară de 3 luni din copilărie... Dar pentru că nu putem să ne întoarcem de tot în trecut, ţi-am pregătit o listă cu locuri de vacanţă care te vor ajuta să-ţi retrăieşti copilăria.

Coney Island, SUA

Coney Island, SUA

Coney Island din Statele Unite ale Americii este probabil unul dintre cele mai cunoscute locuri de peste ocean în care poţi să dai în mintea copiilor la orice vârstă. Uriaşa peninsulă de la Oceanul Atlantic este acoperită de plaje, atracţii, restaurante şi parcuri de distracţie, aşa că nu este de mirare că mulţi americani şi nu numai aleg să-şi petreacă vacanţele distractive aici.

Muzeul Copilăriei, Marea Britanie

Muzeele din Londra sunt locurile în care poţi descoperi arta şi cultura unui adevărat imperiu... dar şi copilăria cu toate minunile ei! Muzeul Copilăriei are peste 140 ani vechime, însă exponatele sale ne duc într-o incursiune a copilăriei ce începe cu mai bine de 500 ani în urmă. Vei vedea aici cum au evoluat jucăriile şi jocurile copilăriei, dar şi rolul copiilor în societate.

Satul Ştrumfilor, Spania

Satul Ştrumfilor, Spania

Satul Ştrumfilor te transportă în desenele cu celebrele personaje albastre cât ai bate din palme. De fapt, orăşelul Juzcar şi-a schimbat numele în anul 2011, când, la premiera filmului The Smurfs, a fost pictat în totalitate în albastru. De atunci, nu ai nevoie de un smurf pentru a ajunge în lumea personajelor mult îndrăgite, ci trebuie doar să ajungi în sudul Spaniei! Laughing

I Hate Perfume Store, New York

Dacă nu te pasionează parfumurile, dar unele mirosuri pur şi simplu îţi aduc aminte de copilărie, atunci trebuie să ajungi în I Hate Perfume Store din Brooklyn. Aici vei descoperi locul în care te poţi simţi exact ca la clasele de lucru manual. Mai mult decât atât, te poţi delecta cu parfumuri care te transportă imediat în copilărie, precum mirosul de plastilină, iarbă proaspăt tăiată, loţiune de plajă şi aşa mai departe.

Disneyland Paris, Franţa

Disneyland Paris, Franţa

Disneyland Paris este unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracţie ale lumii. Preferat de cei care vor să petreacă o vacanţă de vis, în care să retrăiască momente deosebite din copilărie prin jocuri şi distracţii alături de cele mai cunoscute personaje Disney, parcul de distracţii din Paris include nu numai locuri de joacă, ci şi restaurante, atracţii, parcuri, hoteluri şi o mulţime de alte facilităţi.

Ţie în care dintre aceste locuri ţi-ar plăcea să dai în mintea copiilor? Laughing

   

Vrei să te simţi din nou copil? Atunci citeşte şi despre Circul din Budapesta şi despre grădinile zoologice din România şi din străinătate!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers