5 idei să-ţi faci bagajul mai uşor

5 idei să-ţi faci bagajul mai uşor
 
 

Pentru că în vacanţă mergi să te relaxezi, nu să faci muschi şi să oboseşti fizic, iată câteva sfaturi despre cum să-ţi faci un bagaj mai uşor, astfel încât să laşi acasă lucrurile inutile pe care le-ai cărat după tine de atâtea ori şi în alte vacanţe.

#1 Nu lua cu tine toate produsele de înfrumuseţare

Dacă te cazezi la un hotel cu multe stele, vei primi toate produsele de care ai nevoie. Dacă iei la tine toate produsele pentru spălat, cele pe care le primeşti le vei înghesui în bagaj pentru a le duce acasă. Dar să fim serioşi, dacă nu le-ai folosit acolo cu siguranţă nu le vei folosi acasă.

#2 Nu împacheta mai multe haine decât ai nevoie

Trebuie găsit un echilibru între ceea ce ai nevoie şi ceea ce nu ai nevoie. În concediu nu trebuie să te schimbi de 3 ori pe zi. Încearcă să iei doar haine de culori neutre, astfel încât să le poţi combina între ele. Verifică vremea înainte de a pleca în concediu şi ia cu tine doar hainele potrivite, cu siguranţă dacă vremea se va schimba vei găsi de unde să cumperi articolele necesare.

Bagaje usoare

Fotografie preluata de pe amrascruises.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#3 Nu lua la tine bijuteriile şi obiectele de valoare

Bijuteriile sunt o adevărată atracţie pentru hoţi. Încearcă să le foloseşti doar dacă mergi într-un restaurant mai pretenţios, iar în rest păstrează-le în seif. De notat este faptul că, multe dintre hoteluri nu răspund de bijuterii şi lucruri valoroase.

#4 Nu lua cu tine gadget-urile inutile

Aici vorbim despre toate obiectele de care crezi că vei avea nevoie şi pe care de fapt nu vei apuca să le foloseşti. Renunţă la gadget-urile care fac acelaşi lucru şi nu lua cu tine MP3 playerul, dacă poţi asculta muzică şi de pe telefon, de exemplu. Pe lângă faptul că fac bagajul greoi, vor ocupa şi mult loc în cameră.

#5 Nu lua la tine lucruri pe care le poţi cumpăra din vacanţă

Cu siguranţă produsele sunt mai scumpe într-o staţiune turistică, dar gândeşte-te şi la banii pe care îi vei plăti pentru greutatea bagajului la aeroport. Dacă totuşi mergi în Europa de Vest sau Japonia, e mai bine să iei la tine toate produsele de care ai nevoie pentru a economisi bani, dar cumpără în cantităti mici pentru a nu ocupa mult loc în bagaj.

Tu cum ai scăpat ultima data de un bagaj mult prea greu?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers