5 idei să-ţi faci bagajul mai uşor

5 idei să-ţi faci bagajul mai uşor
 
 
 

Pentru că în vacanţă mergi să te relaxezi, nu să faci muschi şi să oboseşti fizic, iată câteva sfaturi despre cum să-ţi faci un bagaj mai uşor, astfel încât să laşi acasă lucrurile inutile pe care le-ai cărat după tine de atâtea ori şi în alte vacanţe.

#1 Nu lua cu tine toate produsele de înfrumuseţare

Dacă te cazezi la un hotel cu multe stele, vei primi toate produsele de care ai nevoie. Dacă iei la tine toate produsele pentru spălat, cele pe care le primeşti le vei înghesui în bagaj pentru a le duce acasă. Dar să fim serioşi, dacă nu le-ai folosit acolo cu siguranţă nu le vei folosi acasă.

#2 Nu împacheta mai multe haine decât ai nevoie

Trebuie găsit un echilibru între ceea ce ai nevoie şi ceea ce nu ai nevoie. În concediu nu trebuie să te schimbi de 3 ori pe zi. Încearcă să iei doar haine de culori neutre, astfel încât să le poţi combina între ele. Verifică vremea înainte de a pleca în concediu şi ia cu tine doar hainele potrivite, cu siguranţă dacă vremea se va schimba vei găsi de unde să cumperi articolele necesare.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Bagaje usoare

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Fotografie preluata de pe amrascruises.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#3 Nu lua la tine bijuteriile şi obiectele de valoare

Bijuteriile sunt o adevărată atracţie pentru hoţi. Încearcă să le foloseşti doar dacă mergi într-un restaurant mai pretenţios, iar în rest păstrează-le în seif. De notat este faptul că, multe dintre hoteluri nu răspund de bijuterii şi lucruri valoroase.

#4 Nu lua cu tine gadget-urile inutile

Aici vorbim despre toate obiectele de care crezi că vei avea nevoie şi pe care de fapt nu vei apuca să le foloseşti. Renunţă la gadget-urile care fac acelaşi lucru şi nu lua cu tine MP3 playerul, dacă poţi asculta muzică şi de pe telefon, de exemplu. Pe lângă faptul că fac bagajul greoi, vor ocupa şi mult loc în cameră.

#5 Nu lua la tine lucruri pe care le poţi cumpăra din vacanţă

Cu siguranţă produsele sunt mai scumpe într-o staţiune turistică, dar gândeşte-te şi la banii pe care îi vei plăti pentru greutatea bagajului la aeroport. Dacă totuşi mergi în Europa de Vest sau Japonia, e mai bine să iei la tine toate produsele de care ai nevoie pentru a economisi bani, dar cumpără în cantităti mici pentru a nu ocupa mult loc în bagaj.

Tu cum ai scăpat ultima data de un bagaj mult prea greu?

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.