5 idei pentru mini-vacanţa de Paşti în România

5 idei pentru mini-vacanţa de Paşti în România
 
 

Anul acesta 1 mai şi sărbătorile de Paşti sunt apropiate aşa că s-a format o mini-vacanţă şi eu n-am de gând să o ratez! Oricum aveam ceva în plan de 1 mai, pentru că în fiecare an plec pe undeva prin ţară, pe mai aproape sau mai departe, în funcţie de câte zile am la dispoziţie. Cu mini-vacanţa în faţă, am început să caut locaţii fără să mă mai gândesc cât de departe sunt, ci mai degrabă să găsesc un loc unde am multe de făcut de 1 mai şi unde pot să petrec frumos sărbătorile cu prietenii! Am găsit câteva oferte şi am hotărât să le împart şi cu voi, pentru că ar fi păcat să le rataţi... şi poate mă ajutaţi şi pe mine să mă decid! Smile

De Paşti la Sibiu

Sibiu

Sursa foto

Sibiul este un oraş foarte frumos! Plin de obiective turistice de toate felurile, este o locaţie numai bună pentru turism în orice perioadă a anului. Însă de Paşti este şi mai şi! Anul acesta, Sibiul se laudă cu cea de-a patra ediţie a Târgului de Paşti, un prilej de deschidere a peste 40 de standuri în Piaţa Mare, unde poţi găsi cadouri, suveniruri, obiecte religioase şi multe dulciuri. Pe lângă acestea, indiferent de vârstă, ai şi o serie de evenimente speciale la care să participi. Şi pentru că nu poţi merge undeva fără cazare, cea mai bună recomandare a mea este Hotelul Ibis şi oferta lor specială pentru 2 sau 3 nopţi de cazare la 66, respectiv 99 euro şi în care ai incluse tot felul de minunăţii care să-ţi facă mini-vacanţa de Paşti pur şi simplu perfectă! Te vei bucura de: 2 sau 3 nopţi de cazare, turul oraşului cu ghid, o gustare tradiţională şi un voucher cu 20% discount la Pardon Cafe.

De Paşti la Constanţa

Constanta

Sursa foto

Dacă marea te cheamă deja spre ea puţin câte puţin, dar totuşi nu vrei să părăseşti zona urbană, Constanţa este alegerea ideală. Ai în oraş o mulţime de locuri de vizitat şi de obiective turistice, dar eşti şi la mare. Dacă vremea ţine cu tine, poţi da drumul sezonului estival de 1 mai, iar apoi te poţi bucura de frumuseţea oraşului în sărbătoare cu ocazia zilelor de Paşti. Tot ce mai ai de făcut este să-ţi rezervi un loc de cazare, iar Hotelul Ibis vine şi aici în ajutorul tău cu o ofertă specială la 2, 3 sau 4 nopţi de cazare la tarife începând cu 109 euro. Pachetul include: cazarea, micul dejun, o intrare gratuită / persoană la sala de sport, gustare tradiţională de Paşti, parcare gratuită şi acces Internet WiFi.

De Paşti la Neptun

Neptun

Sursa foto

Dacă vrei să mergi la mare şi să dai drumul sezonului estival aşa cum se cuvine, poţi opta pentru staţiunea Neptun! Una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul nostru, Neptunul are o plajă frumoasă pe care poţi petrece ziua de 1 mai! În plus, te poţi bucura şi de sărbătorile de Paşti sau de alte zile de vacanţă pline de relaxare, mare şi soare. Hotelul Caraiman are cea mai bună ofertă pentru tine dacă vrei să optezi pentru un sejur de 2 nopţi, într-o cameră dublă, cu televizor şi frigider la tariful de 66 lei / persoană / sejur. O vacanţă accesibilă la mare, chiar la început de sezon, la cel mai bun preţ pentru a profita de clipe frumoase de relaxare.

De Paşti la Băile Felix

Baile Felix

Sursa foto

Dacă vrei o mini-vacanţă pentru 1 mai şi pentru sărbătorile de Paşti, dar şi câteva tratamente trebuie să mergi la Băile Felix. Te vei putea bucura de sărbătorile de Paşti, dar te vei şi distra de 1 mai şi te vei relaxa cu un tratament de recuperare sau de înfrumuseţare! În plus, ofertele de aici sunt şi cele mai bune la preţ, aşa că nu trebuie să-ţi faci griji că îţi va afecta bugetul pentru vacanţele din acest an! Hotel Crişana îţi propune un pachet de 2 nopţi cu doar 100 lei / persoană, în care sunt incluse cazarea, micul dejun şi accesul la piscină, pentru ca tu să te poţi bucura de vacanţă.

De Paşti la Stâna de Vale

Stana de Vale

Sursa foto

Dacă marea nu e pentru tine, atunci muntele e alegerea perfectă şi ce alt loc mai frumos ai putea alege pentru mini-vacanţa de Paşti decât Stâna de Vale!? Staţiunea este înconjurată de un peisaj de vis, ai posibilitatea să te bucuri de un grătar de 1 mai în natură şi de slujba de Paşti la frumoasa biserică a staţiunii. În plus, aici ai posibilitatea de a face o mulţime de drumeţii pentru a vedea frumuseţile naturii, dar şi de a opta pentru tratamente relaxante. Hotelul Iadolina te aşteaptă cu o ofertă de sejur la 120 lei / persoană, care include 2 nopţi de cazare cu mic dejun în cameră dublă cu televizor şi minibar şi o baie cu plante medicinale.

Indiferent de unde alegi să-ţi petreci sărbătorile de Paşti, vei avea cu siguranţă o mini-vacanţă frumoasă. Ofertele sunt perfecte pentru orice buget şi pentru un mic sejur reuşit în care să petreci şi începutul sezonlui de vacanţe, dar şi sărbătorile de Paşti aşa cum se cuvine.

Voi unde mergeţi în mini-vacanţă?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers