5 idei interesante ca să te bucuri din plin de pozele de vacanță

5 idei interesante ca să te bucuri din plin de pozele de vacanță
 
 

Ca orice turist pasionat, cu siguranță te întorci din călătoriile tale cu o mulțime de poze de vacanță excelente. De cele mai multe ori, câteva dintre ele ajung pe rețelele de socializare, iar restul sunt uitate pe telefonul mobil sau pe calculator. Ca să te bucuri din plin de fotografiile tale, îți propunem câteva idei pentru a le pune cu adevărat în valoare.

Din poze de vacanță, în file de calendar

În fiecare zi ai putea să-ți amintești de locurile minunate pe care le-ai vizitat. Tot ce trebuie să faci este să selectezi fotografiile de care ești îndrăgostit și să le trimiți celor de la Social Print Studio, iar ei le vor transforma în file de calendar. Pentru asta trebuie să scoți din buzunar 40 de dolari.

Dacă ți se pare prea scump poți să-ți faci chiar tu calendarul, acasă. Nu ai nevoie decât de o imprimantă, iar pe net o să găsești o mulțime de site-uri care te ajută să încadrezi fotografiile în rame de calendar.

calendar foto

Fotografie preluata de pe socialprintstudio.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Pune-ți fotografiile în cele mai frumoase albume

Pozelor le stă cel mai bine în albume foto. Cu siguranță o să găsești o mulțime de design-uri simpatice pentru copertă, iar apoi poți să începi să selectezi cele mai frumoase imagini, care merită să fie cât mai bine puse în valoare. De ce nu, ca totul să fie și mai special poți să decorezi albumul și pe interior. Ești în pană de idei? Cu siguranță o să găsești inspirație pe internet.  

Dacă vrei însă puțin ajutor, poți apela la profesioniști. Mai precis, poți să folosești aplicația Chatbooks, care te ajută să-ți aranjezi fotografiile de vacanță exact așa cum îți dorești. Apoi, poți selecta o copertă, iar pentru aproximativ 15 dolari o să primești acasă albumul gata făcut, pozele fiind imprimate direct pe pagină.

album foto

Fotografie preluata de pe minnemamaadventures.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Printează-ți pozele de vacanță direct de pe telefon

După ce ai făcut o mulțime de poze de vacanță care mai de care mai reușite e păcat să le lași să se "prăfuiască" în telefonul mobil.

Tocmai de aceea îți recomandăm să investești într-o imprimantă foto "de buzunar", care te ajută să printezi imaginile direct de pe telefonul mobil. Micuțul gadget va face legătura cu smartphone-ul tău prin Wi-Fi, iar prețul unui astfel de dispozitiv este de aproximativ 299 de lei.

imprimanta foto

Fotografie preluata de pe photojojo.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Pune-ți fotografiile pe hartă

O idee interesantă pentru a-ți pune pozele de vacanță în valoare este să le aranjezi pe o hartă. Cu alte cuvinte, fiecare țară are poza ei.

Pentru a face asta poți să le pui pe o hartă obișnuită sau să cumperi o ramă în formă de hartă.

fotografii harta

Fotografie preluata de pe keepingupwithkelsey.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Transformă-ți pozele de vacanță în suveniruri

Ca să te bucuri din plin de fotografiile tale poți să le transformi în suveniruri, iar variantele sunt aproape nelimitate. Astfel, dacă ai făcut poze cu panorame superbe, monumente impunătoare sau selfie-uri amuzante alături de cei dragi poți să le pui pe magneți, căni, postere, brelocuri și nu numai. 

magneti poze

Fotografie preluata de pe inhabitat.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Tu ce idei pentru a pune pozele de vacanță în valoare poți să ne dai?  


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers