5 hoteluri din lume în care să mergi la sală

5 hoteluri din lume în care să mergi la sală
 
 
 

Perioada sărbătorilor a trecut și tot mai mulți dintre noi apelează la sălile de forță pentru a-și reveni după săptamânile pline de exces. Evident că nu o să zburați până în destinațiile din lista de mai jos doar pentru a merge la sală după sărbători, dar pentru cei care merg în călătorii de afaceri, acestea ar putea fi o soluție. De aceea am inclus în listă sălile de fitness din hotelurile din 5 orașe în care se desfășoară majoritatea călătoriilor de afaceri la nivel global.

#1 The Mark – New York

New York-ul este un oraș mare și variantele pentru o sală de fitness sunt multe, dar de ce să îți consumi diurna și așa insuficientă într-un asemenea oraș pe o intrare la sală, când poți să folosești sala hotelului tău? The Mark este un hotel boutique de lux unde poți opta pentru un antrenament personal cu renumitul expert în fitness Dan Flores sau pentru antrenamente 1 la 1 cu profesioniști ai kick-boxingului și din MMA din organizația Punch Fitness fondată de campionul din kickbox Adelino DeCosta.

#2 Jumeirah Carlton Tower – Londra

Londra rămâne destinația numărul 1 de afaceri din Europa. Pe lângă faptul că este deschisă zilnic și poți folosi aparate de ultimă oră, sala de fitness din Carlot Tower Health Club are și o priveliște spectaculoasă asupra Londrei. Facilitățile oferite includ o sală echipată complet, saună, studio de aerobic, simulator de golf, o piscină indoor de 20 de metri, care te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus acumulate. De asemenea, oaspeții au acces și la terenuri de tenis aflate în grădinile private din Cadogan Square.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Jumeirah Carlton Tower, Londra

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Fotografie preluata de pe jumeirah.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#3 Park Hyatt – Tokyo

Japonezii sunt recunoscuți ca fiind o națiune în formă (mai puțin luptătorii din sumo). Oaspeții hotelului Park Hyatt pot beneficia de o sală de fitness echipată modern, de un studio de aerobic și o piscină. Antrenorii personali care lucrează aici te pot ajuta croindu-ți un antrenament special pentru nevoile tale. Toate acestea se găsesc la etajul 47 al hotelului oferind o priveliște incredibilă asupra orașului Tokyo și a muntelui Fuji.

#4 Hotelul Ritz – Paris

Parisul este recunoscut ca un oraș al bunului gust, iar sala de fitness de la Ritz nu se abate de la regulă. Dacă tot vrei să te menții în formă cel mai bine e sa o faci la hotelul recunoscut ca având cea mai bună piscină indoor din oraș şi o sală de fitness de 1700 m2 echipată modern.

Ritz, Paris

Fotografie preluata de pe Ritz Paris, Facebook. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

#5 Langham Place – Mongkok – Hong Kong

Hong-Kong-ul este în continuare cel mai performant oraş de business din China. Cu o sală de fitness deschisă non-stop, Langham Place te așteaptă sa te bucuri de cele 12 aparate cardio de ultimă generație, 10 aparate de forță, o zonă bine echipată de greutăți și accesorii, antrenamente de Taekwondo. De asemenea tot aici poți găsi și un colț de meditație.

În care dintre aceste săli ţi-ar plăcea să te antrenezi?

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.