5 croaziere pentru a descoperi frumuseţea Norvegiei

5 croaziere pentru a descoperi frumuseţea Norvegiei
 
 
 

Poate nu te-ai gândit încă la o vacanţă în Norvegia, pentru că nu este una dintre destinaţiile mainstream ale Europei! Dar, după ce vei vedea aceste croaziere, cu siguranţă vei include această ţară nordică pe lista ta de destinaţii pe care trebuie să le vezi. Un concediu în Norvegia nu poate fi completă fără o vizită la celebrele fiorduri... şi cum altfel să admiri frumuseţea acestor locuri, în care apele reci întâlnesc uscatul, decât printr-o croazieră de vis? Iată care sunt cele mai cunoscute croaziere prin care poti vizita fiordurile din Norvegia.

Sognefjord

Sognefjord

Sognefjord este cel mai adânc şi cel mai lung fiord din Norvegia. Este un paradis natural, ce oferă o mulţime de peisaje contrastante, de la dealuri încărcate cu flori colorate şi până la piscuri montane înalte acoperite de zăpadă. În plus, aici vei putea admira şi cea mai veche biserică portativ din Norvegia, ce datează din secolul 12.

Fjaerlandsfjord

Fjaerlandsfjord
Sursa

Fjaerlandsfjord este croaziera care îţi va dezvălui fiordurile şi gheţarii din Norvegia. Întregul circuit, pe care îl poţi face cu o ambarcaţiune specială, trece printre munţi şi ajunge până la gheţarul Jostedalsbreen. Mulţi turişti aleg această croazieră tocmai pentru finalul "îngheţat" pe care îl oferă.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Hjorundfjord

Hjorundfjord
Sursa

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Hjorundfjord este fiordul pe care îl poţi explora fie cu o ambarcaţiune mare de croazieră, fie cu ajutorul unui caiac. Indiferent de ce alegi, aici vei fi uimit de peisajele spectaculoase, de liniştea completă şi de frumuseţea parcă oprită în timp a peisajului. Cu foarte puţine aşezări pe drum, te vei bucura numai de linişte şi vei putea admira gheţari şi piscuri montane incredibile.

Hafrsfjord

Hafrsfjord
Sursa

Hafrsfjord este unul dintre cele mai populare fiorduri pentru croaziere, deoarece, pe traseu, pot fi admirate The Swords in Stone Monument. Obiectivul este format din 3 săbii de piatră imense înfipte parcă în pământ, ce marchează locul în care Norvegia a devenit unită în anul 872 e.n.

Geirangerfjord

Geirangerfjord

Geirangerfjord înseamnă peisaje montane impresionante, cascade deosebite şi împrejurimi scăldate în nuanţele naturii de verde şi albastru. Aceasta este una dintre cele mai renumite croaziere, ce te aduce la fiordurile norvegiene, în care te poţi bucura de calm, linişte şi relaxare.

Dacă ai ajuns în acest punct, sigur o vacanţă în Norvegia nu ţi se mai pare o idee atât de trăznită. Merită să vizitezi fiordurile din nord cu o croazieră relaxantă, să te bucuri de calmul naturii şi de peisaje care îţi taie răsuflarea! Tu ce croazieră ai alege pentru vacanţa ta?

    

Dacă te pasionează destinaţiile de vacanţă răcoroase, poţi admira şi cele mai frumoase oraşe acoperite cu zăpadă sau cum arată oraşele europene sub un start de omăt!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.