5 canale de YouTube de urmărit în 2015

5 canale de YouTube de urmărit în 2015
 
 
 

În anul 2014, toate reţelele de socializare au răsunat prin numărul mare de video-uri distribuite de utilizatori. Ce alt mod mai eficient şi mai captivant de a transmite conţinut, dacă nu video-ul? Ne poţi urmări şi pe noi pe canalul de YouTube Ghiduri TuristiceLaughing

Pentru că ne place să fim mereu informaţi şi să-ţi aducem şi ţie cele mai proaspete informaţii din lumea călătoriilor, te invit să urmăreşti câteva canale de YouTube speciale. Acestea m-au inspirat pentru călătoriile şi pentru articolele mele din 2014 şi le am deja alături şi în noul an.

Vagabrothers

Vagabrothers sunt Marko şi Alex Ayling, doi fraţi pasionaţi de călătoria cu rucsacul în spinare şi de povestirea călătoriilor lor. Scopul lor este să descopere lumea prin ochii oamenilor tineri de pe mapamond.

Vacanță de neuitat în Rimini

Vacanță de neuitat în Rimini

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

StoryTravelers

Concediul la care ai visat în Corfu

Concediul la care ai visat în Corfu

7 nopți cazare
de la 120 Eur
vezi detalii »

StoryTravelers se definesc ca un trib de artişti, ce au în comun pasiunea pentru călătorii şi pentru a spune poveşti unice din acestea. Scopul lor este să te inspire să-ţi alegi destinaţiile spre care să te îndrepţi.

Overlander.tv

Overlander.tv este canalul unui australian, pe nume Mark. Acesta şi-a documentat video toate călătoriile, de mai bine de 10 ani, şi se laudă cu 400 de materiale pline de umor, cultură şi multe altele.

Sonia's Travels

Sonia's Travels este o adevărat emisiune dedicată pasionaţilor de călătorii. Alături de frumoasa Sonia vei descoperi destinaţii noi, dar şi cum să-ţi faci bagajele perfect şi multe alte sfaturi şi sugestii de călătorie.

FunForLouis

FunForLouis înseamnă o colecţie impresionantă de videouri. Louis, adică cel pe care îl urmărim în aceste video-uri, postează în fiecare zi un scurt film despre călătoriile sale... şi vei vedea că nu te plictiseşte nici măcar o secundă!

Tu ce alte canale video cu şi despre călătorii urmăreşti?

Concediu relaxant în Thassos

Concediu relaxant în Thassos

7 nopţi cazare
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.