5 baruri bizare din lume pentru cei cu gusturi altfel

5 baruri bizare din lume pentru cei cu gusturi altfel
 
 

Te-ai săturat de banala cafenea, vrei mai mult decât un simplu bar şi îţi doreşti o experienţă cu adevărat interesantă atunci când ieşi undeva, atunci trebuie să încerci un bar altfel! Ingeniozitatea arhitecturală sau designul original sunt principalele aspecte pentru care aceste baruri bizare din lume merită a fi încercate... şi nu pot decât să-mi închipui că şi meniurile sunt pe măsură!

Închisoarea Bodmin din Cornwall, Marea Britanie

Închisoarea Bodmin din Cornwall, Marea Britanie

Sursa

Cum ar fi să bei o bere la închisoare? Nu tocmai potrivit, cu siguranţă! Dar în Cornwall, Marea Britanie, nu trebuie să fii răufăcător pentru a-ţi încerca norocul! Tot ce trebuie să faci este să mergi la Închisoarea Bodmin. Barul a fost construit într-o închisoare din secolul 18 şi păstrează atmosfera sinistră a acelor vremuri, în special în camera de execuţie.

Barul Peştera din Petra, Iordania

Barul Peştera din Petra, Iordania

Sursa

Oraşul Petra din Iordania îţi este desigur deja bine cunoscut. Celebrul sit istoric este de fapt un oraş săpat în stâncă, însă şi într-o zonă atât de veche şi de impozantă se găseşte loc pentru un bar bizar. După o zi de explorat oraşul antic, te poţi relaxa în Barul Peştera, de asemenea săpat în stâncă, dar cu un meniu bogat şi ambianţă modernă.

Barul de gheaţă Below Zero din Londra, Marea Britanie

Barul de gheaţă Below Zero din Londra, Marea Britanie

Sursa

Chiar dacă în Londra se poartă de obicei haine pentru vreme ploioasă şi o umbrelă, la Below Zero vei avea nevoie de pufoaică, pentru a servi o băutură cu gheaţă şi la propriu şi la figurat! Întregul bar este realizat din gheaţă, de la pereţi şi bar, până la mese şi scaune. Băutura recomandată este şampania, servită într-un pahar subţire din gheaţă şi cu o pereche de mănuşi termice.

Office din Tokyo, Japonia

Office din Tokyo, Japonia

Sursa

Dacă mergi în vacanţă în Japonia şi ţi-e dor de munca de birou, Tongue Out poţi oricând să bei o cafea la Office din Tokyo. Barul include o mulţime de birouri, care de care mai dezorganizate şi mai pline de dosare, hârtii şi carneţele, dulapuri şi copiatoare, pentru un sentiment cât se poate de real.

Bed Supperclub din Bangkok, Thailanda

Bed Supperclub din Bangkok, Thailanda

Sursa

Pentru cei care nu s-ar mai da jos din pat cât e ziua de lungă, Bed Supperclub din Bangkok este cea mai bună soluţie de relaxare. Barul include un pat imens, în care te poţi lungi alături de toţi prietenii tăi pentru a vă savura băuturile preferate. Şi poţi fii sigur că nu te va fura somnul, pentru că, la lăsarea serii, barul se transformă în club!

În care dintre aceste baruri bizare din lume ţi-ar plăcea să ajungi?

    

Vrei mai multe destinaţii de vacanţă interesante? Vezi lista cu toate locurile incredibile din lume!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers