5 aplicaţii utile de care ai nevoie în vacanţă

5 aplicaţii utile de care ai nevoie în vacanţă
 
 

De la recomandări pentru site-uri de cazare, la anunţurile last minute ale companiilor aeriene pentru zboruri ieftine, sunt atât de multe metode prin care poţi economisi în vacanţă... numai bine pui banii pentru bugetul următoarei vacanţe sau o prelungeşti pe asta cu câteva zile. Wink

Nu ne place numai să călătorim, ci ne place să călătorim inteligent, astfel încât să ne putem bucura la maxim de timpul petrecut în vacanţă, de bugetul pe care îl avem la dispoziţie şi de fiecare element al călătoriei noastre ce ne ajută să construim amintiri deosebite. Tocmai de aceea ţi-am pregătit o listă cu aplicaţii utile pe care să le iei cu tine în vacanţă.

#1 Eventurist by FareCompare – alerte pentru bilete de avion

Ce te inspiră să-ţi faci bagajele şi să pleci? Aceasta este întrebarea de la care porneşte Eventurist by FareCompare. Primeşti şi un imbold pentru a-ţi transforma planurile de călătorie din vis în realitate, deoarece aplicaţia îţi oferă rapid soluţii: cele mai ieftine bilete de avion prin alerte personalizate.

Disponibil pentru: iOS, Android

Eventurist by FareCompare

#2 Just Landed – coordonatorul de trafic

Just Landed este aplicaţia pentru iOS care te ajută să gestionezi atât zborurile tale, cât şi pe cele ale apropiaţilor tăi... pentru acele momente în care trebuie să iei pe cineva de la aeroport. Tongue Out Primeşti notificări pentru zborurile tale, astfel încât să ştii care sunt condiţiile de trafic (să nu ajungi prea târziu la aeroport), dar şi informaţii legate de terminale şi porţi sau despre ridicarea bagajelor.

Disponibil pentru: iOS

Just Landed

#3 GateGuru – informaţii complete pentru orice aeroport

Pentru cei care călătoresc în mod frecvent pentru relaxare sau pentru afaceri, GateGuru este aplicaţia perfectă. Adună toate informaţiile necesare într-un singur loc: totul despre zborurile tale (informaţii complete despre terminale, eventuale întârzieri sau schimbări), despre aeroporturile în care urmează să ajungi (hărţi, restaurante şi orice mai ai nevoie pentru o şedere lungă sau scurtă în aeroport) şi multe altele.

Disponibil pentru: iOS, Android, Windows Store

GateGuru

#4 Xe.com – convertor valutar

Dacă ai nevoie de un calcul rapid pentru valută, atunci aplicaţia Xe.com este partenerul tău de încredere. Afli simplu şi rapid care este cursul zilei pentru o diversitate de monede ale lumii, poţi analiza grafice ale diferenţelor survenite în curs de-a lungul timpului şi poţi calcula rapid preţurile în valută direct de pe telefon atunci când eşti la shopping în vacanţă. Laughing

Disponibil pentru: iOS, Android, Windows Phone

Xe.com

#5 Point Inside – hărţi pentru aeroporturi şi mall-uri

Aeroporturi, mall-uri şi cele mai bune oferte, toate puse la un loc în aplicaţia Point Inside. Cu ajutorul unei hărţi interactive, te vei descurca mai uşor în interiorul unui mall sau al unui aeroport şi vei găsi tot ce ai nevoie pentru o vacanţă cât mai plăcută. În plus, beneficiezi de cupoane speciale de reducere, informaţii complete despre aeroport, mall, muzeu, parc de distracţie şi aşa mai departe.

Disponibil pentru: iOS, Android

Point Inside

Tu ce alte aplicaţii foloseşti pentru vacanţe inteligente?

    

Descoperă şi mai multe aplicaţii perfecte pentru vacanţa ta.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers