5 aplicaţii iPhone5 şi Android pentru iubitorii de călătorii

5 aplicaţii iPhone5 şi Android pentru iubitorii de călătorii
 
 

Tot ce ai nevoie pentru a rezerva o călătorie în zilele noastre încape la tine în plamă, datorită aplicaţiilor pentru călătorii disponibile pentru Android şi pentru iPhone5! Inovaţiile aduse de aceste două sisteme te ajută să-ţi planifici vacanţa de la început până la sfârşit în cel mai scurt timp. Iată câteva dintre cele mai bune aplicaţii!

TripIt

TripIt este aplicaţia în care trebuie să-ţi organizezi vacanţa. Este atât de uşor să planifici tot printr-un simplu email la plans@tripit.com, pentru că acest sistem recunoaşte confirmările pentru hoteluri, restaurante, zboruri şi alte activităţi din peste 3,000 de site-uri de booking. Opţiunea de auto-import este de asemenea disponibilă, dacă eşti cumva prea ocupat pentru a căuta email-urile şi pentru a le trimite. În plus, programul te ajută să câştigi puncte de loialitate la companiile aeriene sau la hoteluri. Cost: variantă gratuită/ $0.99 fără reclamă/ $48.99 pentru TripIt Pro.

TrailWallet

TrailWallet este cea mai bună soluţie pentru menţinerea controlului asupra bugetului de vacanţă. Această aplicaţie îţi permite să stabileşti un buget zilnic, pe care să-l urmăreşti în moneda din ţara pe care o vizitezi, dar şi după moneda ţării tale. Poţi adăuga fiecare cheltuială foarte detaliat. Rezultatele oferite te vor lumina în privinţa cheltuielilor facute şi a balanţei zilnice sau lunare de cheltuieli din buget pentru întreaga vacanţă. Cost: $1.99.

GateGuru

Niciodata nu vei mai rătăci prin aeroport! Trimite itinerariul pe email către GateGuru sau conectează-l la TripIt, apoi lasă aplicaţia să lucreze pentru tine. GateGuru te va alerta în legătură cu terminalul la care trebuie să ajungi, va estima timpul de aşteptare şi îţi va oferi toate informaţiile de care ai nevoie. Cost: gratuit!

SeatGuru

Această aplicaţie va face călătoriile tale din ce în ce mai confortabile, chiar de dinainte să prezinţi paşaportul. SeatGuru te ajută să descoperi care sunt cele mai ieftine oferte de zbor, prin alerte în timp real, şi te ajută să găseşti cele mai bune locuri în avion de la peste 100 de companii de zbor. Cost: gratuit!

Frommer’s Travel Tools

De la una dintre cele mai reputate branduri de ghiduri turistice vine o aplicaţie care deserveşte călătorul modern printr-o trusă de scule digitală. Aplicaţia include opţiuni pentru calcularea bacşişului, în funcţie de ţară, lista de obiecte pentru bagaj, un convertor valutar şi un convertor pentru timp şi distanţă, temperatură, greutate şi volum în funcţie de diverse unităţi. În plus, tot prin această aplicaţie poţi trimite vederi prelucrate pe reţelele de socializare.

Care este aplicaţia ce nu lipseşte din vacanţele tale?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers