5 accesorii pentru pasionatul de călătorii

5 accesorii pentru pasionatul de călătorii
 
 

Îţi place să călătoreşti. Îţi place să faci fotografii. Cu tine vorbesc atunci. Cu fiecare loc nou pe care îl vedem, construim noi amintiri pe care le ducem acasă sub formă de suveniruri şi fotografii. Dincolo de a face pur şi simplu fotografii de vacanţă, dacă pozele devin o pasiune pentru tine, atunci trebuie să afli ce accesorii trebuie să iei cu tine în vacanţă.

O cameră GoPro

GoPro este camera ideală pentru cei care iubesc nu numai călătoriile şi fotografia, ci şi mişcarea. Sporturi extreme, aventuri surprinse fără oprire şi câte şi mai câte, toate se pot capta cel mai bine cu o cameră mică, uşoară şi făcută special pentru asta. Laughing

O cameră foto normală

Nu-i musai să cari după tine un aparat foto foarte mare, cu cine ştie câte obiective şi alte accesorii. Poţi investi într-o cameră foto performantă, dar mică... bună pentru zicala "esenţele tari se ţin în sticle mici". Cool

Accesorii foto

Încărcător mobil pentru telefon

Am trecut de GoPro, DSLR sau camera foto simplă şi ajungem la momentele pe care le surprinzi pur şi simplu rapid cu telefonul. În era smartphone-ului, bateriile se duc tot mai repede din cauza numeroaselor funcţii şi aplicaţii, aşa că, un călător adevărat trebuie să aibă un încărcător mobil la îndemână.

Un trepied uşor

Oriunde mergi, fotografiile de călătorie au întotdeauna în componenţă şi pozele panoramice, de peisaj, decor etc. Un trepied îţi va face viaţa mai uşoară în acest caz.

Geantă rezistentă la apă

Pentru toate cele de mai sus şi pentru ce mai iei cu tine la plimbare în vacanţă, ai nevoie nu numai de o geantă suficient de încăpătoare, ci mai ales de una rezistentă la apă, chiar dacă eşti la mare, la munte sau în centrul oraşului. 

Ce alte accesorii ai mai adăuga listei noastre? Care sunt cele fără de care nu pleci niciunde?

   

Citeşte mai multe sfaturi perfecte pentru fotografii de vacanţă: 10 sfaturi pentru poze reuşite cu iPhone-ul şi 7 sfaturi pentru fotografii de vacanţă perfecte.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers