499 de motive să fii turist în România - concurs

499 de motive să fii turist în România - concurs
 
 

Sunt mii de motive să fii TURIST ÎN ROMÂNIA! Ajută-ne să strângem primele 499!

Pentru că la concursul anterior am primit de la voi peste 100 de poveşti care ne-au trecut prin toate stările... ne-am făcut să ne distrăm, am râs, am rămas impresionaţi, ne-am întristat, am glumit, am avut senzaţia că pe unii vă cunoaştem de o viaţă, alţii aţi reuşit efectiv să ne duceţi în concediu cu voi, ne-am gândit să lansăm un nou concurs.

De data aceasta concursul e despre şi pentru promovarea ţării noastre, România! 

Cu siguranţă fiecare dintre voi aţi descoperit la un moment dat un loc în România unde aţi simţit că totul este perfect: o stradă, un oraş, un peisaj, o zonă, un loc cu o încărcătură energetică puternică, un colţ desprins din poveşti sau din filmele istorice... vrem să te determinăm să spui tuturor despre acel loc

Te îndemnăm să ne dezvălui acele locuri din România care te-au lăsat fără cuvinte! Vrem să ne descrii un loc din România pe care crezi că toţi trebuie să îl vedem! Ne dorim ca împreună să strângem primele 499 de motive pentru care România merită vizitată!

Pe lângă aprecieri şi LIKE-uri poţi câştiga unul dintre premiile pe care le-am pregătit împreună cu partenerii noştri.

Ce trebuie să faci ca să te înscrii în concurs?

Pentru a te înscrie în concurs trebuie să completezi răspunsul la 6 întrebări adaptate tipului de loc despre care vrei să povesteşti şi să încarci minim 10 poze. Încearcă să povesteşti cât mai personal, să ne dai detalii şi să ne scrii părerea ta sinceră despre locul pe care l-ai văzut.

Inscrie+te in concurs

28.01.2013 : Concursul a luat sfârşit.

Ai blog ? Alătură-te campaniei noastre şi ai doar de câştigat. Află mai multe detalii.

Perioada de desfăşurare a concursului

Concursul se desfăşoară în perioada 18 Decembrie 2012 - 20 Ianuarie 2013 27 Ianuarie (ne cerem scuze pentru amânare dar împreună cu Florin vom fi plecaţi câteva zile în delegaţie şi ne este imposibil să ne ocupăm de închiderea proiectului). În acest interval trebuie să înscrii povestea ta. Poveştile acceptate vor fi publicate pe site-ul nostru în 28 Ianuarie 2013 4 Februarie, iar in 7 Februarie 2013 14 Februarie vom anunta câştigătorii.

Despre ce poţi să ne povesteşti

Despre orice loc care merită promovat! Imaginează-ţi că un prieten din străinătate te roagă să îi recomanzi un loc pe care să-l viziteze în România: un obiectiv turistic mai puţin promovat, un oraş, un loc cu încărcătură istorică, un loc de o frumuseţe aparte etc.

Să ai în vedere că juriul va lua în considerare următoarele elemente : caracterul personal al poveştii, utilitatea informaţiei din punct de vedere turistic şi sfaturile privind destinaţia.

Premiile concursului

Împreună cu partenerii noştri oferim multe premii :

1x Sejur pentru două persoane la Hotel Iadolina, Stâna de Vale
3 nopţi de cazare cu pensiune completă
locul 1, oferit de Agenţia de turism Turist Center

1xAparat foto Canon PowerShot A2300, 16 MP
locul 2

2xColecţia completă National Geographic Traveler (26 volume)
locul 3 şi 4

3xPachet ghiduri turistice format dintr-un ghid "KEY guide" si un ghid "Calator pe mapamond"
locul 5, 6 şi 7, oferite de GhiduriTuristice.com

3xPachet a câte 3 ghiduri National Geographic Traveler
locurile 8, 9, 10

Premile publicului

Dar asta nu e tot. Avem şi 5 premii pe care le va acorda publicul nostru cititor prin câte un vot de încredere şi anume un LIKE de Facebook.

1xAparat foto Canon PowerShot A2300, 16 MP
locul 1

4xPachet a câte 3 ghiduri National Geographic Traveler 
locurile 2-5

Publicul cititor va putea vota toate articolele în perioada 28 Ianuarie - 3 Februarie 2013 4 Februarie - 10 Februarie prin intermediul widget-ului de LIKE Facebook. Se vor considera doar voturile unice, aşa cum am descris aici. Pentru a păstra suspansul primul clasament oficial se va afişa pe data de Februarie 2013 11 Februarie.

Cum se acordă premiile?

Premiile se acordă de către juriul format din echipa Ghiduri-Turistice.info şi un reprezentant al agenţiei Turist Center.

Fiecare membru al juriului va acorda un punctaj de la 1-10 pentru fiecare articol, iar pe baza acestor note se vor acorda premiile.

IMPORTANT!
Dacă veţi traduce sau veţi copia informaţii de pe alte site-uri veţi fi descalificat. Deasemenea ne rezervăm dreptul să descalificăm orice concurent care dovedeşte un comportament verbal agresiv sau incorect faţă de juriu sau faţă de ceilalţi concurenţi.

Ai întrebări ?

Dacă ai nelămuriri, lasă-ne un comentariu mai jos şi îţi vom răspunde.

Aşteptăm cu interes poveştile voastre!

Inscrie+te in concurs

28.01.2013 : Concursul a luat sfârşit.

PS : Ai blog ? Alătură-te campaniei noastre şi ai doar de câştigat. Află mai multe detalii.

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers