4500km de-a lungul Chinei şi o barbă – GALERIE VIDEO

4500km de-a lungul Chinei şi o barbă – GALERIE VIDEO
 
 

Or fi bărboşii la modă, dar parcă tot trebuie să se ascundă ceva în spatele acesteia. Barba care mi-a atras mie atenţia este vedeta unui timelapse de călătorie inspiraţional, aşa că vă invit să o admirăm împreună, alături de cei 4500km parcurşi pe jos de Christoph Rehage prin China.

Christoph Rehage este cu siguranţă un turist pasionat. Şi-a propus o plimbare mai mult decât impresionantă şi, chiar dacă nu a reuşit să se întoarcă tot aşa până în Germania, a reuşit să străbată 4500km de-a lungul Chinei într-un an. De la Beijing la Urumqi, acesta pur şi simplu s-a plimbat. Mărturiseşte că s-a folosit de diferite mijloace de transport numai pentru a se ocupa de partea birocratică a aventurii sale sau de treburi personale.

După un an de munte, deşert şi oraş, acesta s-a ales cu un video deosebit şi cu o barbă... Laughing

Vizionare plăcută!

 

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare.  Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTube!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers