45 aplicaţii utile pentru călătorii – partea a treia

45 aplicaţii utile pentru călătorii – partea a treia
 
 

Amatorii de tehnologie au întotdeauna cele mai frumoase vacanţe. Smartphone-ul nostru, încărcat cu aplicaţii utile, ne va ajuta mereu să descoperim, în timp util, comorile ascunse ale destinaţiilor de vacanţă. Dacă informaţiile detaliate, corecte şi actualizate ne ajută să avem cele mai grozave vacanţe, aceste aplicaţii ne oferă tot ce avem nevoie.

Wi-Fi Finder

Dacă vrei să afli ce se întâmplă în mediul online chiar şi în vacanţă, dar nu vrei să foloseşti internetul în roaming, o conexiune decentă Wi-Fi este ceea ce cauţi. După cum îi spune şi numele, aplicaţia Wi-Fi Finder îţi găseşte cel mai apropiat semnat Wi-Fi de calitate.

Localipedia

Localipedia este un ansamblu de milioane de resurse, în special articole de Wikipedia, despre împrejurimi şi o unealtă ideală pentru cei care vor să ştie cât mai multe despre destinaţia de vacanţă pe care au ales-o.

Packing Pro

Ştim cu toţii cât de complicat este să-ţi faci bagajul pentru vacanţă şi, de aceea, Packing Pro îţi vine în ajutor. Tot ce trebuie să faci este să introduci în aplicaţie locaţia unde călătoreşti, cât timp stai şi nişte sugestii legate care vor fi activităţile tale.

TimeOut City Guides

TimeOut City Guides este un program cu ghiduri turistice din peste 20 de oraşe mari ale lumii, fiecare pline cu informaţii utile despre cele mai cunoscute baruri, restaurante, expoziţii şi spectacole.

iMovie

iMovie este o aplicaţie pentru pasionaţii de video-uri care vor să trimită acasă vederi video cu peisajele locului. Mai există şi opţiuni de editare pentru a crea nişte filmuleţe fermecătoare de vacanţă.

Touchnote

Dacă îţi este dor de era când trimiteai vederi din vacanţă, Touchnote îţi oferă o soluţie practică. Încarcă în aplicaţie fotografia dorită şi Touchnote ţi-o trimite sub formă de vedere fizică, de carton, la adresa dorită.

Air Sharing

Air Sharing este folosit pentru a-ţi transforma iPhone-ul sau iPod-ul într-un hard drive wireless pe care îl poţi utiliza în timpul călătoriei tale.

Marine: Europe

Aplicaţia Marine: Europe îţi indică cele mai mari lacuri şi mări, din Europa, împreună cu informaţii despre condiţiile meteo, curenţi şi eventuale pericole. Un program ideal pentru pescari şi pasionaţii de sporturi pe apă.

HopStop

HopStop este o aplicaţie extrem de utilă care îţi prezintă rutele mijloacelor de transport în comun, în peste 68 de oraşe mari. Mai mult, aplicaţia îţi oferă un itinerariu care conţine toate opririle autobuzelor, tramvaielor şi alor mijloace de transport.

PinPin ATM Finder

Dacă cumva ai rămas fără bani într-o zonă necunoscută, PinPin ATM Finder îţi găseşte cel mai apropiat bancomat. Aplicaţia are în baza de date 220 de ţări. Util, nu?

Better Translator Pro

Cea mai bine cotată aplicaţie de traduceri pentru Android, Better Translator Pro îţi oferă traduceri în peste 50 de limbi străine, dintre care 11 acceptă sistemul de recunoaştere a vocii. Aplicaţia este conectată la traducerile Google şi Bing.

New York Subway

Toată lumea ştie cât de complicată poate să fie reţeaua de metrouri din New York. Aplicaţia New York Subway promite să ne transforme călătoria cu metroul într-o exprienţă mai plăcută, oferind hărţi şi informaţii despre rutele metrourilor.

Expedia

Folosing aplicaţia Expedia, vei descoperi cele mai bune preţuri pentru camere de hotel, bilete de avion şi multe altele, pe lângă informaţii utile de călătorie. De asemenea, găseşti multe sugestii oferite de alţi călători.

GateGuru

Ştim cât de stresante pot fi aeroporturile mari şi GateGuru ne vine în ajutor cu tips & tricks despre serviciile celor mai importante aeroporturi. De acum, nu te vei mai pierde în niciun aeroport şi vei ajunge în timp util la îmbarcare.

Tripomatic

Tripomatic este aplicaţia de itinerarii te ajută să-ţi planifici următoarea vacanţă, având o listă cu peste 400.000 de atracţii turistice, în 300 de destinaţii. Aplicaţia funcţionează atât online, cât şi offline, pentru cele mai populare destinaţii.

Tu ce aplicaţii pentru călătorii foloseşti?

        

Descoperă şi mai multe aplicaţii perfecte pentru vacanţele tale în partea întâi şi partea a doua!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers