4 video-uri pentru un city break în Helsinki

4 video-uri pentru un city break în Helsinki
 
 
 

Helsinki este un oraş numai bun pentru city break. Dacă nu se află încă pe lista ta de must-see, cum poate se află Parisul, Roma sau Viena, atunci capitala Finlandei ar trebui să urce rapid în top. Motivele sunt multe pentru a petrece o vacanţă minunată aici, dar te voi lăsa să le descoperi într-un mod plăcut şi interactiv – prin galeria video dedicată frumosului oraş Helsinki.

1 an în Helsinki

În puţin peste 8 minute vei vedea cum arată Helsinki într-un an! Laughing Numai bine vezi care sunt cele mai frumoase perioade ale anului şi vei ştii cu siguranţă care este anotimpul perfect pentru o vizită aici!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Ce să faci în Helsinki

Într-un scurt video informaţional, băieţii călători de la Vagabrothers îţi arată care sunt cele mai importante 10 lucruri pe care trebuie să le faci în Helsinki vara. Nu ştiu de voi, dar mie cafenelele îmi fac deja cu ochiul! Smile

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Stilul capitalei Finlandei

Tot de la cei de la Vagabrothers aflăm şi de ce oraşul Helsinki este o capitală a stilului. Puţină istorie şi cultură se amestecă în designul arhitectural al oraşului în prezentarea celor doi. Plus, ai ocazia să afli mai multe şi despre Cartierul Designului şi al Modei.

Helsinki de sus

Dacă vrei să te bucuri de imagini spectaculoase, până vei ajunge chiar tu în Helsinki, atunci videoul lui Lare Lekman este cu siguranţă ceea ce căutai: o prezentare video filmată cu ajutorul unei drone, care te va duce deasupra frumoasei capitale a Finlandei.

Tu de ce ai vrea să petreci o vacanţă în Helsinki?

    

Descoperă mai multe destinaţii deosebite din lume în galeriile noastre video!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.