4 camere de hotel la înălțime

4 camere de hotel la înălțime
 
 

Dacă nu ai rău de înălțime și cauți întotdeauna cele mai tari senzații din destinațiile pe care le vizitezi în vacanță, atunci această listă îți va fi cu siguranță de folos! Te poți bucura de cele mai frumoase peisaje și panorame ale orașelor de la înălțimea celor mai înalte hoteluri din lume… așa că nu mai trebuie să faci bungee jumping sau alte sporturi extreme, ci numai să privești pe fereastra camerei de hotel pentru o amețeală serioasă! Laughing

Courtyard and Residence Inn din New York City

Courtyard and Residence Inn din New York City

Cele două proprietăți ale lanțului de prestigiu JW Marriott sunt faimoase în orașul New York. Primele 33 de etaje sunt dedicate Hotelului Courtyard, iar următoarele, până la 68 de etaje, aparțin de Reisdence Inn. La etajul 35, oaspeții se pot bucura și de o imensă sală de fitness cu vedere la Central Park și de o mulțime de alte servicii de lux în întregul hotel. Nu degeaba o noapte aici costă 300 dolari.

JW Marriott Marquis din Dubai

JW Marriott Marquis din Dubai

Tot JW Marriott deține și recordul pentru cel mai înalt hotel din lume, de data aceasta cu clădirea Marquis din Dubai. De fapt, hotelul este format din două turnuri cu câte 72 de etaje fiecare și ajungând la peste 355 m înălțime.

Ritz-Carlton din Hong Kong

Ritz-Carlton din Hong Kong

Un alt lanț hotelier de prestigiu care se poate lăuda cu camere de hotel plasate la înălțime este Ritz-Carlton. Hotelul acestora din Hong Kong ocupă ultimele 16 etaje de la clădirea International Commerce Center, ce ajunge la peste 480 m înălțime.

Ryugyong Hotel din Pyongyang

Ryugyong Hotel din Pyongyang

Nu, nu vă trimit în Coreea de Nord! De fapt, Hotelul Ryugyong din Pyongyang nici măcar nu este gata, dar este demn de menționat pe lista noastră pentru că este unul dintre cele mai înalte. Singura problemă este că procesul de ridicare a  clădirii a început din 1987 și nu s-a mai sfârșit, într-o țară în care grandomania imaginii hotelului contrastează perfect cu sărăcia populației.

Deloc surprinzător, cele mai hoteluri din lume se află toate în hoteluri din Emiratele Arabe Unite! Dar trebuie să ținem cont și de faptul că în fiecare an apar noi hoteluri și majoritatea dintre ele sunt construite pentru a bate noi recorduri de înălțime, eleganță și lux. Ți-ar plăcea să te cazezi într-o astfel de cameră de hotel sau ți-ar fi frică de înălțime?

   

Cauți un hotel deosebit pentru următoarea ta vacanță? Atunci citește și despre 5 dintre cele mai scumpe camere de hotel și despre 5 hoteluri deosebite foste închisori!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers