301 Parcuri Naţionale din Europa partea a opta - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a opta - galerie foto
 
 
 

Parcurile Naţionale sunt locuri care iţi oferă o paletă largă de activităţi. De la plimbări, drumeţii, lenevit la soare, până la explorat zone virgine, peşteri, vegetaţie unică, animale interesante, peisaje deosebite, până la activităţi pentru iubitorii de adrenalină, cum ar fi o confruntare cu sălbăticia.

Englezii au în câteva din parcurile lor naţionale ghizi, cu care poţi face plimbări nocturne… poţi întalni pe drum hipopotami, cameleoni sau multe alte animale periculoase. Aceleaşi condiţii le oferă şi ruşii, suedezii sau scoţienii. Dacă iubeşti sportul poţi face un tur cu bicicleta al parcului, acest mod de a vizita oferă cele mai frumoase panorame şi unele dintre cele mai palpitante aventuri.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

 

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Vezi şi alte galerii în partea întâipartea a douapartea a treiapartea a patrapartea a cinceapartea a şasea şi partea a şaptea cu Parcurile Naţionale din Europa. 

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers