301 Parcuri Naţionale din Europa partea a opta - galerie foto

301 Parcuri Naţionale din Europa partea a opta - galerie foto
 
 

Parcurile Naţionale sunt locuri care iţi oferă o paletă largă de activităţi. De la plimbări, drumeţii, lenevit la soare, până la explorat zone virgine, peşteri, vegetaţie unică, animale interesante, peisaje deosebite, până la activităţi pentru iubitorii de adrenalină, cum ar fi o confruntare cu sălbăticia.

Englezii au în câteva din parcurile lor naţionale ghizi, cu care poţi face plimbări nocturne… poţi întalni pe drum hipopotami, cameleoni sau multe alte animale periculoase. Aceleaşi condiţii le oferă şi ruşii, suedezii sau scoţienii. Dacă iubeşti sportul poţi face un tur cu bicicleta al parcului, acest mod de a vizita oferă cele mai frumoase panorame şi unele dintre cele mai palpitante aventuri.

 

Vezi şi alte galerii în partea întâipartea a douapartea a treiapartea a patrapartea a cinceapartea a şasea şi partea a şaptea cu Parcurile Naţionale din Europa. 

Poze deosebite cu Parcurile Naţionale din Europa


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers