30 locuri magice din lume în care ai prefera să fii chiar acum – GALERIE FOTO

30 locuri magice din lume în care ai prefera să fii chiar acum – GALERIE FOTO
 
 

În fiecare săptămâna îţi arătăm un nou loc incredibil din lista noastră, dar câteodată sunt atât de multe încât nu mai avem răbdare şi vrem să ţi le arătăm pe toate. Laughing Vrem să te bucuri de tot ce are mai frumos pământul de oferit celor care iubesc să-l străbată în lung şi-n lat, adică vouă, pasionaţilor de călătorii.

Pentru că vara se apropie de final, vrem totuşi să păstrezi farmecul de vacanţă, starea aceea frumoasă de visare şi de relaxare, care te face fericit. Lista noastră de azi poate nu e formată din locuri noi, cu siguranţă am pus aici şi locuri despre care ţi-am mai povestit, dar multe dintre ele sunt atât de departe, de greu accesibile, încât merită să ne bucurăm de ele, chiar şi doar virtual, de fiecare dată când avem ocazia.

Să ne delectăm împreună cu aceste fotografii minunate!

Sursa foto: pixersize.com

În care dintre aceste locuri ţi-ar plăcea să fii chiar acum?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers