30 locuri colorate din Australia – GALERIE FOTO

30 locuri colorate din Australia – GALERIE FOTO
 
 

La cât e de mare distanţa din România până în Australia, e lesne de închipuit că nu va fi uşor să ajungem până acolo. Rezolvăm noi problema virtual. În cazul în care nu ajungi pe continentul dominat de peisaje incredibile, canguri şi clădiri impresionante, îţi arătăm noi cele mai colorate 30 de locuri de aici.

De ce ai vrea o vacanţă în Australia? Tărâmul îndepărtat e ca o promisiune a unei vacanţe de vis din pozele care circulă pe internet. Atât de multe frumuseţi naturale, peisaje impresionate, de la cele mai ciudat colorate, la plajele cu nisip fin şi alb, cât şi oraşe clădite fascinant, unde mâna omului şi-a arătat atât măiestria, cât şi imaginaţia... Australia este aşadar un tărâm de vis, pe care trebuie să-l vizitezi măcar o dată în viaţă.

Până să ajungi acolo, îţi arătăm noi câteva locuri pline de culoare, demne de a fi admirate în Australia... să fii sigur că nu ratezi cele mai importante şi mai frumoase explozii în nuanţe incredibile din această mică ţară îndepărtată.

Poze deosebite din Australia

Sursa foto: pinterest.com

În care dintre aceste locuri magice din Australia ţi-ar plăcea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers