30 locuri colorate din Australia – GALERIE FOTO

30 locuri colorate din Australia – GALERIE FOTO
 
 
 

La cât e de mare distanţa din România până în Australia, e lesne de închipuit că nu va fi uşor să ajungem până acolo. Rezolvăm noi problema virtual. În cazul în care nu ajungi pe continentul dominat de peisaje incredibile, canguri şi clădiri impresionante, îţi arătăm noi cele mai colorate 30 de locuri de aici.

De ce ai vrea o vacanţă în Australia? Tărâmul îndepărtat e ca o promisiune a unei vacanţe de vis din pozele care circulă pe internet. Atât de multe frumuseţi naturale, peisaje impresionate, de la cele mai ciudat colorate, la plajele cu nisip fin şi alb, cât şi oraşe clădite fascinant, unde mâna omului şi-a arătat atât măiestria, cât şi imaginaţia... Australia este aşadar un tărâm de vis, pe care trebuie să-l vizitezi măcar o dată în viaţă.

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

Sejur de răsfăț în Sunny Beach

7 nopți cazare, all inclusive
de la 235 Eur
vezi detalii »

Până să ajungi acolo, îţi arătăm noi câteva locuri pline de culoare, demne de a fi admirate în Australia... să fii sigur că nu ratezi cele mai importante şi mai frumoase explozii în nuanţe incredibile din această mică ţară îndepărtată.

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »

Poze deosebite din Australia

Sursa foto: pinterest.com

În care dintre aceste locuri magice din Australia ţi-ar plăcea să ajungi?

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.