30 de poze pline de culoare de la Carnavalul din Rio 2012

30 de poze pline de culoare de la Carnavalul din Rio 2012
 
 

Carnavalul de la Rio de Janeiro are loc cu 40 de zile inainte de Paste, iar anul acesta s-a desfasurat intre 18 si 21 februarie.

Pasiunea si pofta de viata a celor peste 10 milioane de locuitori ai orasului Rio de Janeiro, cunoscuti sub denumirea de 'cariocas', iese cel mai bine la suprafata in perioada carnavalului.

Cocteiluri de piele umana, caldura tropicala, senzualitatea, samba si sexul sunt ingredientele acestui spectacol si reprezinta motivul pentru care valuri si valuri de turisti debarca anual, in februarie-martie, la Rio de Janeiro.

Speram ca va place selectia de poze, fiecare este plina de culoare si de energie.

Daca v-a placut acest articol, va recomandam sa vedeti si celelalte articole cu galerii foto publicate pana acum pe site.

Va dorim o calatorie virtuala placuta!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers