30 de locuri încântătoare pe care trebuie să le vezi cel puţin o dată în viaţă - GALERIE FOTO

30 de locuri încântătoare pe care trebuie să le vezi cel puţin o dată în viaţă - GALERIE FOTO
 
 
 

Orice pasionat de călătorii îşi are propria-i listă cu destinaţiile preferate în care doreşte să ajungă cel puţin o dată. În toate colţurile lumii sunt locuri fascinante şi fiecare îşi are farmecul lui aparte, iar preferinţele fiecăruia diferă. Am compilat pentru tine o colecţie de fotografii cu cele mai frumoase locuri pe care să le vizitezi în călătoriile tale, dar am lăsat lista deschisă pentru că mereu ne vor veni idei noi cu destinaţii care merită văzute cel puţin o dată în viaţă.

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »

Călătorului îi şade bine cu drumul. Verifică lista noastră de mai jos şi vezi în care dintre aceste locuri ai ajuns până acum. Iar dacă numărul acestora este mai mic de jumătate, ar trebui să te gândeşti serios la locul în care îţi vei petrece următoarea vacanţă. Noi ne-am hotărât deja. Tu ce vei alege?

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Citește și 50 de lucruri pe care să le faci în Europa, cel puţin o dată în viaţăTravel Bucket List: 10 locuri de vizitat o dată în viaţă10 restaurante incredibile în care să iei cina măcar o dată în viaţă.

Dacă ar fi să alegi cinci dintre cele mai frumoase locuri din lume, tu unde ai vrea să călătoreşti?

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers