30 de destinatii exotice mai putin cunoscute - galerie foto

30 de destinatii exotice mai putin cunoscute - galerie foto
 
 
 

Suntem convinsi ca multi dintre voi au in plan sa organizeze un concediu exotic pe o insula. Panorame uimitoare, plaje intinse, statiuni luxoase, paduri tropicale si mult mult soare, toate acestea fiind asigurate de o astfel de destinatie.

Majoritatea acestor destinatii sunt prezente pe internet, dar parca ne-am plictisit sa citim si sa auzim la nesfarsit tot despre aceleasi insule tropicale, precum Bora Bora, Seychelles, Mauritius, Maldive, etc.

Astfel ca in galeria foto de mai jos va prezentam cateva locatii exotice mai putin cunoscute. Deoarece majoritatea dintre ele sunt destul de departe si au si un cost ridicat, pana cand reusiti sa strangeti fondurile necesare va invitam sa le "vizitati" din fata calculatorului.

Care destinatie vi se pare cea mai atractiva?

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.