30 de destinatii exotice mai putin cunoscute - galerie foto

30 de destinatii exotice mai putin cunoscute - galerie foto
 
 

Suntem convinsi ca multi dintre voi au in plan sa organizeze un concediu exotic pe o insula. Panorame uimitoare, plaje intinse, statiuni luxoase, paduri tropicale si mult mult soare, toate acestea fiind asigurate de o astfel de destinatie.

Majoritatea acestor destinatii sunt prezente pe internet, dar parca ne-am plictisit sa citim si sa auzim la nesfarsit tot despre aceleasi insule tropicale, precum Bora Bora, Seychelles, Mauritius, Maldive, etc.

Astfel ca in galeria foto de mai jos va prezentam cateva locatii exotice mai putin cunoscute. Deoarece majoritatea dintre ele sunt destul de departe si au si un cost ridicat, pana cand reusiti sa strangeti fondurile necesare va invitam sa le "vizitati" din fata calculatorului.

Care destinatie vi se pare cea mai atractiva?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers