28 de poze cu incredibilii Alpi austrieci - galerie foto

28 de poze cu incredibilii Alpi austrieci - galerie foto
 
 

O destinaţie pentru vacanţa de iarnă tot mai aleasă şi de turiştii din România, Alpii austrieci sunt perfecţi pentru sporturile de iarnă. Dar şi pe timpul verii aceştia pot fi sursa de răcoarea de care ai nevoie, pentru a evada din canicula ce acoperă marile oraşe. De la vârfurile acoperite de zăpadă, la stâncile şi văile acoperite de cel mai pur verde pe care îţi va fi dat să-l vezi, Alpii austrieci sunt nu numai potriviţi pentru orice vacanţă, ci şi pentru orice fotograf pasionat de natură şi de cele mai spectaculoase peisaje.

Alpii austrieci

Pentru că vreau să te convingi şi singur de acest lucru şi să înţelegi că Alpii austrieci sunt incredibili indiferent de sezon, ţi-am pregătit o galerie foto cu poze care îţi taie respiraţia, realizate de fotograful Jakub Polomski. Vino să vizitezi virtual incredibilii Alpi austrieci alături de mine şi te vei convinge că aceasta trebuie să fie următoarea ta destinaţie de vacanţă!

Poze deosebite din Alpi

    

Vrei să admiri în continuare munţii Alpi? Atunci deschide şi galeria foto cu 19 poze care surprind frumuseţea Alpilor şi admiră munţii dintr-o cabană unică!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers