27 destinaţii magice pentru călătorul pasionat – GALERIE FOTO

27 destinaţii magice pentru călătorul pasionat – GALERIE FOTO
 
 
 

Tu ce înţelegi prin locuri magice? Din punctul meu de vedere acestea sunt acele locuri atât de frumoase, încât par ireale; acele locuri care transmit dincolo de ceea ce poţi vedea cu ochiul liber, cele care spun o poveste a unei culturi, a unei istorii, a unui popor sau a unui moment. Acestea sunt locurile spre care fiecare călător pasionat trebuie să se îndrepte pentru că au ceva de arătat, un sentiment magic de captat şi dezvăluit.

Locuri precum râul fără fund din Filipine sau deşetul Namib din Namibia sunt minuni ale naturii, atât de frumoase şi de spectaculoase încât nu poţi să nu bănuieşti că ceva e magic la mijloc. Wink Un motiv bun să ajungi la ele pentru a vedea dacă "viaţa bate filmul" şi dacă pozele de pe internet nu te-au amăgit. Şi astea sunt doar două exemple de pe lista noastră minunată, iar pe restul le descoperim acum împreună.

Vacanță de vis în Santorini

Vacanță de vis în Santorini

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București și Timișoara
de la 445 Eur
vezi detalii »

Poze cu destinaţii magice pentru călătorul pasionat

Sejur de lux în Bodrum

Sejur de lux în Bodrum

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București
de la 560 Eur
vezi detalii »

Sursa foto: flickr.com

Descoperă şi alte locuri fascinante din lume: 15 căsuţe în copac în care să te ascunzi vara de căldură şi 18 locuri ireale din lumeGăseşte şi mai multă inspiraţie "vizuală" pentru vacanţa ta: vezi lista completă a galeriilor foto!

Vacanță relaxantă în Zakynthos

Vacanță relaxantă în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers