26 de poze incredibile cu lacurile de crater - galerie foto

26 de poze incredibile cu lacurile de crater - galerie foto
 
 

Planeta gazduieste cele mai uimitoare minuni naturale - formate de Mama Natura in cateva milioane de ani. Cateva dintre aceste formatiuni naturale sunt foarte aproape de "inima" planetei si astfel sunt supuse unor modificari vibrante, precum sunt lacurile de crater.

Fiind in legatura stransa cu regiunile interioare ale Pamantului, aceste lacuri se pot contracta, extinde, aparea si disparea,  toate acestea "intr-o clipire geologica".

Desi majoritatea oamenilor cred ca aceste lacuri au fost create dupa ce apa a umplut craterele formate in urma impactului cu un meteorit, foarte putine astfel de lacuri exista de fapt. Cele mai multe dintre ele sunt formate in cratere vulcanice.

Fascinante, spectaculoase si uimitoare ... va propunem  o calatorie virtuala in lumea extraordinara a lacurilor de crater.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers