25 semne care te invită să intri într-un pub - GALERIE FOTO

25 semne care te invită să intri într-un pub - GALERIE FOTO
 
 

Primele două aspecte de care te ocupi atunci când îţi planifici o vacanţă sunt cazarea şi transportul. Dacă le-ai rezolvat pe cele două, deja eşti mai relaxat şi treci la următoarele aspecte: atracţii turistice, unde să mănânci, ce îţi iei cu tine şi aşa mai departe.

Cu toate planurile făcute, locurile în care te vei opri vor fi cu siguranţă mai multe. Poate vei avea nevoie de pauză, poate vei dori să admiri un peisaj de pe terasa unui pub sau poate ţi-e foame... cine ştie!? Dacă nu te ţii de plan, nu e o tragedie şi nici nu e de mirare, mai ales că în multe colţuri ale lumii eşti întâmpinat de panouri similare cu cele din galeria noastră foto, care te îndeamnă să faci un popas şi să te răcoreşti. Cool

 

Sursa foto: thepoke.co.uk

Pentru care dintre aceste panouri te-ai opri în vacanţele tale?

    

Eşti un turist curios? Atunci descoperă şi cele 5 baruri bizare din lume pentru cei cu gusturi altfelVezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers