25 peisaje din Islanda care te lasă fără cuvinte – GALERIE FOTO

25 peisaje din Islanda care te lasă fără cuvinte – GALERIE FOTO
 
 
 

Islanda este considerată a fi din ce în ce mai mult un tărâm magic, o ţară de vis, o destinaţie de vacanţă pentru iubitorii de natură. Departe de munţii de beton, ce se găsesc şi în această frumoasă ţară în marile oraşe, se ascund o mulţime de minuni ale naturii. Diferite cu siguranţă de ce ai văzut până acum, peisajele Islandei sunt cele care te lasă fără cuvinte prin unicitate, sălbăticie şi simplitate.

Fotografa Fabienne Rolland a surprins în imaginile sale unele dintre cele mai frumoase locuri din Islanda. Şi-a cumpărat prima cameră foto în anul 1984, în timpul unei şederi de doi ani în Islanda... astfel că ţara sa adoptivă a fost cea care a inspirat-o să se apuce de fotografie în mod profesionist. Şi nu e de mirare, pentru că unele dintre cele mai cunoscute fotografii ale sale sunt cele în care a surprins peisaje naturale de o frumuseţe rară din Islanda

Să le admirăm şi noi împreună!

Poze deosebite din Islanda

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.