25 peisaje din Islanda care te lasă fără cuvinte – GALERIE FOTO

25 peisaje din Islanda care te lasă fără cuvinte – GALERIE FOTO
 
 

Islanda este considerată a fi din ce în ce mai mult un tărâm magic, o ţară de vis, o destinaţie de vacanţă pentru iubitorii de natură. Departe de munţii de beton, ce se găsesc şi în această frumoasă ţară în marile oraşe, se ascund o mulţime de minuni ale naturii. Diferite cu siguranţă de ce ai văzut până acum, peisajele Islandei sunt cele care te lasă fără cuvinte prin unicitate, sălbăticie şi simplitate.

Fotografa Fabienne Rolland a surprins în imaginile sale unele dintre cele mai frumoase locuri din Islanda. Şi-a cumpărat prima cameră foto în anul 1984, în timpul unei şederi de doi ani în Islanda... astfel că ţara sa adoptivă a fost cea care a inspirat-o să se apuce de fotografie în mod profesionist. Şi nu e de mirare, pentru că unele dintre cele mai cunoscute fotografii ale sale sunt cele în care a surprins peisaje naturale de o frumuseţe rară din Islanda

Să le admirăm şi noi împreună!

Poze deosebite din Islanda


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers